krolu Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 O Krolu nowy kapelusz kupił bo zima idzie... szalik też mam
miron78 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 nie - na letnich cały czas [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:48_________________________________________________ hehehhe a Wy się śmiejcie... ten Gregor tak mnie zaraził że soboty robię ostatnio, a nie muszę więc mam nadzieję że już nie długo mi się bardzo poprawi, auto będzie jeździło i wyglądało Guru, Ty chyba na program pojedziesz co?? no bo nie rób wioski że PB masz i będziesz ostatni jeździł [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:45_________________________________________________Mirek, a Ty juz na zimowych??? odezwał się - a jeszcze niedawno miał 125 kucy i mu wystarczało
Pucek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 a najlepsze jest to że gazu nie zakładam, a za tą kwotę CHYBA kupuje K04 :> palma mi całkiem odbiła
Guregoru Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Pucek no co ty Miron założy zimówki/stalówki dopiero jak nawali tak śniegu że nie będzie umiał wyjechać z garażu bez pomocy pługa [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:53_________________________________________________Ps. No odbiła ci i to całkiem
Pucek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 nie zapomnij że on jest też szczęśliwcem z Q... nie no nie wiem czy więcej coś w moc pójde, poprostu chciałem Cie wk***ić :> ale program zrobisz...wymieniaj tego halla i jedziemy do compotów, 5 aut wystarczy żeby Mirek załatwił za 1000/1200zl za auto
miron78 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Pucek no co ty Miron założy zimówki/stalówki dopiero jak nawali tak śniegu że nie będzie umiał wyjechać z garażu bez pomocy pługa [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:53_________________________________________________Ps. No odbiła ci i to całkiem jakie stalówki - alu 16 mam [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:57_________________________________________________tak jest Pucek
Guregoru Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Pucek no co ty Miron założy zimówki/stalówki dopiero jak nawali tak śniegu że nie będzie umiał wyjechać z garażu bez pomocy pługa [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 23:53_________________________________________________Ps. No odbiła ci i to całkiem jakie stalówki - alu 16 mam No tak tego też się można było domyślić nie no nie wiem czy więcej coś w moc pójde, poprostu chciałem Cie wk***ić :> ale program zrobisz...wymieniaj tego halla i jedziemy do compotów, 5 aut wystarczy żeby Mirek załatwił za 1000/1200zl za auto Pucek na razie kasę pompuje w co innego a jak w grudniu będę stał finansowo to się jeszcze zobaczy
Pucek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 to znaczy że załatwisz czy jednak śmierdzi mi to ironią? noo ja też alu na zimę mam :> słoneczka ale są to mam nadzieję że jeszcze uda mi się na tych 19'' pojeździć
miron78 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 a to już od Twojej roboty zależy
Pucek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 bo? :> jak będzie termin na chip to biorę choćby i L4 może mi się uda wcześniej to wszystko poskładać, ale najpóźniej 5 grudnia chciałbym mieć umówiony termin
Guregoru Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Dobra chipowcy, tuningowcy i rezazowcy ja spadam bo zaś rano trzeba wstawać Do jutra wszystkim
Pucek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 no to narazie i tak zrobisz ten program...
Patrikos28 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Więc z tym chipowaniem się na razie powstrzymam , bo widzę że więcej osób jest chętnych na odrobinę szaleństwa Najwyżej w najbliższym czasie wymienię sobie świece, filterek benzolu i może inne płyny ustrojowe ... Swoja droga przeżyłem lekkie zdziwienie jak zadzwoniłem do aligatora i powiedział mi ze 1.8T APU to stary motor na mechanicznej przepustnicy i się w to nie bawi !!! odesłał mnie do oddziału we Wrocławiu. A ja szukam i szukam i linki gazu nie widzę wiec nie wiem o co chodziło ? Wydawało mi się że1.8T APU to jeden z nowszych silników w B5 bo zakładali go dopiero od 1998r.
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Patrikos niestety Aligator faktycznie większości 1.8T się nie tyka - Compsport jak najbardziej ( w każdej postaci 1.8T )
Patrikos28 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Więc będziem robić compot Tylko wcześniej powymieniam co trzeba dla pewności, i na hamownie bym skoczył sprawdzić ile ta moja niuna ma "wdzięku" I oczywiście czy nada się na taki zabieg " upiększający " Gdzie w Gliwicach można za hamować wózek ? i ile za taka przyjemność kasują ?
piterra Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 co tu taka cisza macie coś fajnego http://www.youtube.com/watch?v=EvDyeonYaKs&feature=rec-HM-fresh+div i wyobraźcie sobie jakby ktoś z was został tak wmontowany
Rekomendowane odpowiedzi