Patrikos28 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam. Kto to na spociku proponował mi instalkę LPG w Bostonie na dworcowej , muszę to jeszcze przemyśleć, ale skontaktowałbym się już z nimi w sprawie jakiegoś terminu.
krolu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a to ja miałem mieć trzecie co do najszybszych na śląskich Pucek nawet jakbyś już jutro miał ponad 200kucy - to i tak już jesteś czwarty :gwizdanie: zgadza sie: 1.Krolu 2.Piterra 3.Ja 4.Pucek 5. 6. :polew: :polew: Zgadzam sie Krola to ciężko bedzie przegonić bo on nie ma 2 z przodu tylko 7 wiec Pucek rezaj TDI POWER :polew:
diman Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam. Kto to na spociku proponował mi instalkę LPG w Bostonie na dworcowej , muszę to jeszcze przemyśleć, ale skontaktowałbym się już z nimi w sprawie jakiegoś terminu. wyslij pw do darka ma nick d4rk z nim musisz gadac
krolu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 http://moto.allegro.pl/item790875842_audi_a5_black_bandit_carbon_hydrografika.html :slina: :slina: [br]Dopisany: 24 Październik 2009, 18:06_________________________________________________tylko trochę drogo... http://www.allegro.pl/item776934815_felga_felgi_carbon_hydrografika_audi_subaru_vw.html 300 zł za felge...
piterra Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 http://moto.allegro.pl/item790875842_audi_a5_black_bandit_carbon_hydrografika.html :slina: :slina: [br]Dopisany: 24 Październik 2009, 18:06_________________________________________________tylko trochę drogo... http://www.allegro.pl/item776934815_felga_felgi_carbon_hydrografika_audi_subaru_vw.html 300 zł za felge... Krolu to malujesz kołpaki czy te twoje eSowe "stalófki"[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 18:50_________________________________________________Idę wypić ten browar od Kanara bo do jutra to może zniknąć albo się popsuć A jak mówi stare przysłowie : "Co masz wypić jutro - wypij dziś"
krolu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Ja bym maskę pomalował :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Miron, no właśnie, będę czwarty... niedobrze, oj niedobrze, to dzisiaj muszę się konkretnie napić ale wiesz Miron, eSy się nie liczą, bo to jednak w serii ma te 265 kucy, a dla mnie liczy się coś więcej, tak jak Gregor, rezane, w sumie to Ty też się nie liczysz bo masz tylko program ale Ciebie jako Prezesa, to też liczę Piter, poskładałem, jeździ, działa czyli dzięki za pomoc, no i przez mój tel znów bez
miron78 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Opublikowano 25 Października 2009 Miron, no właśnie, będę czwarty... niedobrze, oj niedobrze, to dzisiaj muszę się konkretnie napić ale wiesz Miron, eSy się nie liczą, bo to jednak w serii ma te 265 kucy, a dla mnie liczy się coś więcej, tak jak Gregor, rezane, w sumie to Ty też się nie liczysz bo masz tylko program ale Ciebie jako Prezesa, to też liczę Piter, poskładałem, jeździ, działa czyli dzięki za pomoc, no i przez mój tel znów bez hehe - Pucek no to jak Ci mało konkurencji - to zagadam z Koperem ( włąśccielem mojej B6 ) żeby się zalogował i wpadł co 2 piątek czyli będzie kolejne 200+
DOGI Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Ja z Koperem bede się widział na dniach i myśle że chętnie wpadnie też na spota A jak to eSy sie nie liczą bo serii ma 265- a jak będzie nieseryjna 4... z przodu to już się bedzie liczyć
miron78 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Opublikowano 25 Października 2009 Ja z Koperem bede się widział na dniach i myśle że chętnie wpadnie też na spota A jak to eSy sie nie liczą bo serii ma 265- a jak będzie nieseryjna 4... z przodu to już się bedzie liczyć
egon0407 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Siema kto by dzis jechal na M1?? albo na strefe ??:> chyba wiadomo o co chodzi ... bo ma byc sucho konczy sie sezon a niebylismy jeszcze:)
A-rek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 chetnie bym sie wybral ale juz ze swoim klubem jedziemy na male co nieco w nasze miejsce
Pucek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Egon, jak ktoś jeszcze będzie chętny to przyjade Miron, Ty to mnie potrafisz podbudować Dogi, rezaj Arek, Siemka, a to może kiedyś mnie przygarniesz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Jak będzie grubsze ściganie to też wpadnę :kox:
egon0407 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Egon, jak ktoś jeszcze będzie chętny to przyjade Miron, Ty to mnie potrafisz podbudować Dogi, rezaj Arek, Siemka, a to może kiedyś mnie przygarniesz :gwizdanie: Ja bede jechal chyba z Dogim i chyba na M1:) [br]Dopisany: 25 Październik 2009, 13:42_________________________________________________ chetnie bym sie wybral ale juz ze swoim klubem jedziemy na male co nieco w nasze miejsce arek a wy gdzie emka czy strefa?? a gdzie bedziecie stac??:>
Pucek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 a jednak odpadam, właśnie się umówiłem z laską z wczorajszej imprezy
krolu Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 napewno nie chorzów w Chorzowie nie ma M1 a o której? pooglądałbym eSSSSe w akcji... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi