Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec królu, kupuj Q :decayed:

widzisz ile to potrafi, a jak będą szersze "lacze" to dopiero będzie przyczepność :kox:

Diman, widzę żeś zaszalał i autko już jest w podpisie :naughty:

jak będę na tym etapie na pewno rozważę wszystkie za i przeciw...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widzisz ile to potrafi, a jak będą szersze "lacze" to dopiero będzie przyczepność :kox:

no zakochalem sie w nim :decayed:

Opublikowano

no zakochalem sie w nim :decayed:

Bo jest super :good: :good: niby tylko trochę większy grill inne kratki i mały "pług z przodu" a jaka różnica...

Opublikowano
  • Autor

patrikos rezaj rezaj przyda sie zdrowa rywalizacja na gliwickich bedzie ciekawiej bedziemy czesciej na strefie :naughty::decayed:

dokładnie :good:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:30_________________________________________________

tak bo nie jestem przyzwyczajony do Q...

nic się nie martw - Pucek też jeszcze nie :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:33_________________________________________________

Patrikos... nie kozacz mi tu bo i tak zemna nie wygrasz :decayed:

no i żebyś wykrzesał więcej koni to nie obejdzie się bez wymiany turbiny, czego nie zrobisz, ja to wiem :polew:

właśnie owijam test pipe taśmą izotermiczną, a jutro do ASO po to:

uLNlJ.jpg

to rozwalone to trójnik, a to obok - plastikowe, jednym słowem moje turbo wciągało lewe powietrze :gwizdanie:

oj Pucek - widzę, że nie wierzysz w kolegów i wiesz kto jaką kasą dysponuje :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:37_________________________________________________

albo nie wierzysz w moje możliwości albo Ci to przez gardło nie przechodzi że na Gliwickich będzie szybsze APU od Twojego

:polew:

Opublikowano

Ja pie*dole was to nawet na pół dnia nie można samych zostawić na forum bo zaraz są 4 strony do nadrobienia :kox:

Opublikowano
  • Autor

Arek znalazłem Twoje poprzednie auto :gwizdanie:

2d9b0a0de17862dfmed.jpg[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:58_________________________________________________dobrze, że z tuningiem A4 nie poszedłeś w tym kierunku :wink4: choć felunek w ibizie miałeś :good:

Opublikowano

ja pitole , ile siatki , chyba musiał płot rozebrać gdzies w gliwicach :kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja pitole , ile siatki , chyba musiał płot rozebrać gdzies w gliwicach :kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

na czymś w końcu rezania musiał się nauczyć - A4 ma teraz :good: nawet kolorek jak ibiza :wink4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na czymś w końcu rezania musiał się nauczyć - A4 ma teraz :good: nawet kolorek jak ibiza :wink4:

ale FMIC-a musial miec conajmniej od jelcza , bo wlot konkret :good:

Opublikowano
  • Autor

:polew:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 22:20_________________________________________________w morde co tu tak cicho - za 2 tygodnie o tym czasie będziemy wracać ze zlotu z Czestochowy, no chyba że już w domku będziemy :)

Opublikowano

to jest lepsze :polew:

ale tamto nie powiem, dooobre :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 08:26_________________________________________________a tu - kto mnie poznaje :naughty:

[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 08:30_________________________________________________Pucek - łykaj :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_alufelgi_17_avus_s4_z_oponami_dunlop_sp_sport_9090-t102234.0.html;msg1175118;topicseen#new

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemacie z rana :hi:

Zaleglosci nadrobione :decayed:

Diman furka :kox::good: co do kratek to mi sie srebrne podobaja :gwizdanie:

Pucek co ma ta rurka do grzania sie twojego turbo do czerwonosci ?

Zdjecia postaram sie dzisiaj wrzucic.

Opublikowano

Miron, rozmawiałem już z Toporem, ale musiał bym te felgi kupić bez opon...

części zamówione, będą jutro o 9.00 w Aso Rybnik, no i znów 220 zł poooooszłoooo :decayed: a miało być tak tanio

Czester, tamtędy dostawało się lewe powietrze, a ale problemem grzania się silnika muszę się zająć, najpierw jadę zmierzyć ciśnienie na pompie, a potem dalej, ja i tak wiem już że to będzie ta pompa, tak czuje...

a ja dzisiaj II zmiana :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Miron, rozmawiałem już z Toporem, ale musiał bym te felgi kupić bez opon...

części zamówione, będą jutro o 9.00 w Aso Rybnik, no i znów 220 zł poooooszłoooo :decayed: a miało być tak tanio

Czester, tamtędy dostawało się lewe powietrze, a ale problemem grzania się silnika muszę się zająć, najpierw jadę zmierzyć ciśnienie na pompie, a potem dalej, ja i tak wiem już że to będzie ta pompa, tak czuje...

a ja dzisiaj II zmiana :disgust:

chyba że tak - ale ten wzór też by Ci ładnie pasował :wink4:

Opublikowano

wiem, ale to też jednak 17'', powiedzmy że mi je sprzeda bez opon za 1200 zł??? a ja kupie 4 opony po 450/500zł sztuka no i wychodzi ponad 3 tyś zł, a za 3300 zł mam 18'' nowe, fakt włoskie, no i na nowych oponach toyo...

więc trudny wybór :)

ale zobaczymy, nie mówie że nie i nie mówie że tak, wzór też mi się podoba :>

Opublikowano

Ja chyba pojade po ta kiere, gosc chce 290zl, jak nie zaloze u siebie to na handel wezme :decayed:

http://moto.allegro.pl/item799146272_audi_a4_2_5tdi_quattro_na_czesci_silnik_skrzynia.html

A co myslicie o tych siedzeniach ?

Opublikowano

kierownica fajna, siedzenia fajne ale szkoda że nie pół skóry albo całe skórzane, trzeba było by się im dokładnie przyjrzeć :)

siedzenia jak widzę nie są grzane, ale jak widze to te auto posiada BOSE... :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.