Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skor raczej nie chce, jak juz to pol skory. Kiera jak w dobrym stanie to wezme, i moze jeszcze ramki w okol szyb. Pucek interesuje cie cos z tego auta, to moge obadac dokladniej.

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zobacz najwyżej te siedzenia, ale na 100% nie są one podgrzewane

tak to nic innego mnie nie interesuje :) ale dzięki :wink4:

Opublikowano

Ja chyba pojade po ta kiere, gosc chce 290zl, jak nie zaloze u siebie to na handel wezme :decayed:

http://moto.allegro.pl/item799146272_audi_a4_2_5tdi_quattro_na_czesci_silnik_skrzynia.html

A co myslicie o tych siedzeniach ?

to ja dzwoniłem do gościa ws. kiery i powiedział, że 290 z poduszką ale zastanowiłem się jak ja to sprawdzę czy jest poducha... taki wypadek i nie wybiło dlatego dałem sobie spokój...

Jak będziesz brał części to ja na 100% chcę tylną lewą korbkę do szyb !!

Opublikowano

Adam a kiedy jedziesz do gościa :?:

Opublikowano

koleś jest z Dąbrowy jak byś jechał pojadę z Tobą może jeszcze coś wyszarpie np. te plastiki gdzie jest guziczek el. szyb bo mam to trochę zniszczone...

Opublikowano
  • Autor

ja bym foteliki brał na Twoim miejscu jakby nie były mega zniszczone [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 12:08_________________________________________________Pucek - a co do felg to chyba najlepiej i najtaniej jest kupić nówki fele + nówki oponki 18 - płacisz 3500zł masz wszystko nowe na gwarancji i oponki z najwyższej półki :wink4:

Opublikowano

tych fotelików już nie ma, sam bym je łyknął

Opublikowano
  • Autor

tych fotelików już nie ma, sam bym je łyknął

wiedziałem że to długo nie będzie czekało :)

Opublikowano

witka z popoludnia :hi: swiatelka ustawione wiec naprawe uwazam za zakonczona jeszcze raz wielkie dzieki dla pucka wykonawce

gregora i mirona za wsparcie techniczne

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

kat dziś poszedł aus, pare koników przybyło i lekki banan na gębie :naughty:

Opublikowano

to rozumiem że w piątek mam przejażdżkę tym 2.5 w automacie
Opublikowano

to rozumiem że w piątek mam przejażdżkę tym 2.5 w automacie

...słowo sie rzekło, jeszcze tylko N75 wymienie do piątku

Opublikowano

No a my po wypadzie do Dąbrowy obejrzeć tego złoma co by jakieś części wychaczyć :) Faktycznie foteli już nie było (zresztą tak jak przedniej części auta :blink: ktoś chyba wziął żeby zrobić jakieś bezwypadkowe :decayed:) ale te fotele i tak były do prostowania także hu*nia :no:

Ogólnie trochę części zakupione no i mieliśmy mini spota wyjazdowego z atrakcjami pod makiem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

każde mody cieszą jak widać :)

ale się tu dzieje ostatnio - przez pierwsze pół roku to praktycznie oprócz wymiany oleju to nikt tu nic nie rezał - a teraz :naughty::good:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 17:47_________________________________________________

No a my po wypadzie do Dąbrowy obejrzeć tego złoma co by jakieś części wychaczyć :) Faktycznie foteli już nie było (zresztą tak jak przedniej części auta :blink: ktoś chyba wziął żeby zrobić jakieś bezwypadkowe :decayed:) ale te fotele i tak były do prostowania także hu*nia :no:

Ogólnie trochę części zakupione no i mieliśmy mini spota wyjazdowego z atrakcjami pod makiem :naughty:

jakimi atrakcjami :naughty:

Opublikowano

Powiem to tak:

Jak mi jeszcze ktoś kiedyś powie że kobiety są dobrymi kierowcami to go zabiję śmiechem :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Powiem to tak:

Jak mi jeszcze ktoś kiedyś powie że kobiety są dobrymi kierowcami to go zabiję śmiechem :cool1:

czyli babka się na Ciebie zapatrzyła i Ci wyjechała :naughty:

Opublikowano

Nie :no:

Pamiętacie jak tam w Katowicach wygląda wyjazd z maka :?: Są takie jak by dwa pasy które są oddzielone taką małą cienką wysepką zbudowaną z bruku

Więc jeżeli jakiś fiat punto na nią najedzie przodem (weźmie ją między przednie koła) trzeba będzie dźwigać go za błotniki z przodu bo nie będzie w stanie sam zjechać :decayed:

Opublikowano

No wyjazd udany, kazdy cos kupil :> Mi udalo sie wyrwac 4 listwy drzwiowe ( te co gnija) i klamke do przodu, za jedyne 110 zl. Reszta niech sie chwali co kupila :polew: A ta baba pobila sama siebie :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.