miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 to teraz zamiast piwek ser będziemy stawiać [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:49_________________________________________________ ser to akurat lubię :> ja też [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:48_________________________________________________ lista zamknieta o cześć pocieszny a co ciebie też nie wpuścili Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni A to się dobrze widzę ustawił musiał do Huga uderzyć [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:52_________________________________________________ Dogi nie ukrywaj sie :gwizdanie: Zostaw go nadrabia przecież :polew:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Dogi wypij 5 browarów bo nie zrozumiesz co tu się na forum dzieje.... Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew: to kiedy termin dla mnie przwidujecie ? :gwizdanie: w środę :tongue4: :tongue4:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew: tio kiedy termin dla mnie przwidujecie ? :gwizdanie: damy radę po feriach
Miszka82 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to teraz zamiast piwek ser będziemy stawiać [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:49_________________________________________________ ser to akurat lubię :> ja też [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:48_________________________________________________ lista zamknieta o cześć pocieszny a co ciebie też nie wpuścili Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni no i wyjątkowo jeszcze do Częstochowy żeśta się zgodzili
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Dogi wypij 5 browarów bo nie zrozumiesz co tu się na forum dzieje.... Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew: to kiedy termin dla mnie przwidujecie ? :gwizdanie: w środę :tongue4: :tongue4: 5 nie wystarczy
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no i wyjątkowo jeszcze do Częstochowy żeśta się zgodzili a kto powiedział, że pojedziesz z nami w kolumnie??? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 to teraz zamiast piwek ser będziemy stawiać [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:49_________________________________________________ ser to akurat lubię :> ja też [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:48_________________________________________________ lista zamknieta o cześć pocieszny a co ciebie też nie wpuścili Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni no i wyjątkowo jeszcze do Częstochowy żeśta się zgodzili taaaaaaaaa ale w połowie drogi zawracasz
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew: tio kiedy termin dla mnie przwidujecie ? :gwizdanie: damy radę po feriach no dobraaaaaaaaa to piernicze takie cosik ,,, kupie se fiata i na inne forum ide ;( my jesteśmy wszędzie
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:55_________________________________________________też mam ale większe
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew: tio kiedy termin dla mnie przwidujecie ? :gwizdanie: damy radę po feriach no dobraaaaaaaaa to piernicze takie cosik ,,, kupie se fiata i na inne forum ide ;( my jesteśmy wszędzie Tylko nie na ełu żeby nie było
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ok - spadam Tak a ja wygrałem w totka :polew: Takie teksty to w strefie śmiechu możesz dawać
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew: tio kiedy termin dla mnie przwidujecie ? :gwizdanie: damy radę po feriach no dobraaaaaaaaa to piernicze takie cosik ,,, kupie se fiata i na inne forum ide ;( my jesteśmy wszędzie Tylko nie na ełu żeby nie było czemu się znowu Krola czepiasz
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no Miszka ma znajomości - i może wpasć za 6 tygodni :polew: :polew: :polew: tio kiedy termin dla mnie przwidujecie ? :gwizdanie: damy radę po feriach no dobraaaaaaaaa to piernicze takie cosik ,,, kupie se fiata i na inne forum ide ;( my jesteśmy wszędzie Tylko nie na ełu żeby nie było czemu się znowu Krola czepiasz A tam Krola zaraz ja tak jakoś ogólnie
Rekomendowane odpowiedzi