Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Rudi - to już 4 raz dzisiaj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

na forum jesteś :) - to Twoje 4 wejście :)

Opublikowano
:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 22:47_________________________________________________Miron jakie powinno byc ET w B5 zeby nic nie tarło? i przód i tył
Opublikowano
  • Autor

ale tu spokój dzisiaj :naughty:

- Guru na imprezie ( pewnie z braćmi ) na imprezie u kumpla najmłodszego brata :decayed:

- Pucek w SK na Mayday, macha kluczykami z A4 i stara się wyrwać coś odmiennej płci :gwizdanie:

pisał mi na PW że dzisiaj wyrywa " na lisa " :naughty::decayed: czyli : "całą noc się skrada i nic" :polew:

- Krolu na zlocie SK - modzi korbki tylnych szyb :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 22:50_________________________________________________

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 22:47_________________________________________________Miron jakie powinno byc ET w B5 zeby nic nie tarło? i przód i tył

kurcze nie wiem - jak powinno być w B5 to już nie pamietam - w B6 i B7 to jeszcze wiem[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 22:51_________________________________________________

na forum jesteś :) - to Twoje 4 wejście :)

ja piernicze to chyba nałóg :decayed:

wydaje Ci się :decayed:

Opublikowano
  • Autor

taki rozmiar to on może sprzedać :decayed:

Prezes bujał byś sie na takich kółkach czy to już jest przegięcie?

jak mam być szczery - to nigdy w zyciu ten wzór a co do rozmiaru to czy to w B6 czy w B7 to rozm. 19 to max na czym bym śmigał - nawet gdyby mi ktoś za mój kpl. 19 dał nówka sztuka kpl. 20 to napewno bym się nie zamienił.

W A8 napewno bym brał bez zastanowienia, w A6 uważam rozm. 20 za max opcje - taka jak właśnie 19 w B7 :)

Opublikowano

- Guru na imprezie ( pewnie z braćmi ) na imprezie u kumpla najmłodszego brata :decayed:

- Pucek w SK na Mayday, macha kluczykami z A4 i stara się wyrwać coś odmiennej płci :gwizdanie:

pisał mi na PW że dzisiaj wyrywa " na lisa " :naughty::decayed: czyli : "całą noc się skrada i nic" :polew:

- Krolu na zlocie SK - modzi korbki tylnych szyb :gwizdanie:[br]

Nie korbka pomalowana więc się suszy..., ale lansowalem nowy prosty błotnik :decayed:

Opublikowano

- Krolu na zlocie SK - modzi korbki tylnych szyb :gwizdanie:[br]

Nie korbka pomalowana więc się suszy..., ale lansowalem nowy prosty błotnik :decayed:

z tym błotnikiem mogłeś jeszcze przez pasaż w realu przejść :naughty:

Opublikowano

a ja jestem, pisze prosto po imprezie, nie ide spać bo mi sie nie opłaca :decayed:

jak Wam pokaże pewną fotkę, to lekko się zdziwicie :kox:

napiszę tak, byłem i za rok znów będę! naprawde nie spodziewałem się tak dobrej imprezy, a jakie laaaaski...musiał bym wyciągnąć pitola i każdą odrazu gwałcić :polew:

naprawde, takie maszyny że mi szczena opadała...

ale tą fotkę to Wam wrzucę później :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 09:16_________________________________________________to teraz podliczenie kosztów

bilet 125 zł

kieszonkowe :polew: 200 zł

przywiozłem spowrotem aż 5.70 zł :decayed:

czyli mój nowy rekord, bo została mi kasa, nie byłem aż tak najeb*ny no i nigdzie nie spałem :naughty:

Opublikowano

a ja jestem, pisze prosto po imprezie, nie ide spać bo mi sie nie opłaca :decayed:

napiszę tak, byłem i za rok znów będę! naprawde nie spodziewałem się tak dobrej imprezy, a jakie laaaaski...musiał bym wyciągnąć pitola i każdą odrazu gwałcić :polew:

ale tą fotkę to Wam wrzucę później :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 09:16_________________________________________________to teraz podliczenie kosztów

bilet 125 zł

czyli mój nowy rekord, bo została mi kasa, nie byłem aż tak najeb*ny no i nigdzie nie spałem :naughty:

Wracając z naszego spota wszedłem niedaleko Spodka do żabki.

Nie było żadnych sex maszyn, tylko sami wyżelowani kolesie kupujący tigery i gumy do żucia.

Dawaj zdjęcie :naughty: jestem bardzo ciekawy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

bilet 125 zł

:polew:

:hi:

Opublikowano

bilet 125 zł

wydałeś 194, 30 zł na KOX???

Opublikowano
  • Autor

bilet 125 zł

wydałeś 194, 30 zł na KOX???

:polew:

mi się wydaje że w barze nic nie zostawił bo miał z domu kanapki i herbate w termosie a kase rozdawał laską za zrobienie sobie z nimi foto :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 10:37_________________________________________________a teraz nam wkei foto jakie to d*py poznał :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 10:37_________________________________________________Ktoś chętny - kolejna okazja :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_sprzedam_avusy-t102567.0.html

Opublikowano
:bry: witam spamowicze straszny spam jakies 20 stron wy nie macie co robic w zyciu tylko na forum siedziec i pisac wczoraj spontan jak z roboty wrocilem pojechalem na spota do SK bylo wporzo ale niestety krotko bo szwagier na browara prosil nie moglem mu odmowic no i prawie jak mayday sie zrobilo konic o jakiejs 4.30 :gwizdanie:
Opublikowano

Siema :hi:

Ja juz nic nie mowie... :decayed:

Zdjecia zaraz moze wrzuce.

[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 13:13_________________________________________________Foty sa.

Opublikowano

stanley...bo słabo szukałeś

w środeczku miałeś być :kox:

oto foteczka :tongue4:

1iO0LJ.jpg

jakość dupiata, ale ta fotka ma na celu pokazanie ubiorów tych właśnie dziewczyn :decayed: a nie mogłem sie przymieżyć bo mógłbym dostać po ryju :polew:

Opublikowano

stanley...bo słabo szukałeś

w środeczku miałeś być :kox:

oto foteczka :tongue4:

1iO0LJ.jpg

jakość dupiata, ale ta fotka ma na celu pokazanie ubiorów tych właśnie dziewczyn :decayed: a nie mogłem sie przymieżyć bo mógłbym dostać po ryju :polew:

no ubranko wporzo szkoda ze mnie tam nie bylo bo widze ze sie dzialo :naughty:

Opublikowano

Siema :hi:

Ja juz nic nie mowie... :decayed:

Zdjecia zaraz moze wrzuce.

[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 13:13_________________________________________________Foty sa.

zajefajne foty i impra fakt udana

żarcia kosmos

do częstochowy musisz koniecznie wziąś aparat ja sie zastanawiam na kamerą można by jakieś filmik zacząć kręcić :good:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 17:27_________________________________________________Halowy tor kartingowy "Monza" znalazłem w bielsku 110 pln za 1h można by coś pomyśleć o tym co wy na to cena do negocjacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.