Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 to ja bym się dawno musiał powiesić :polew: szczególnie za te powolne barany
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ale pamętajcie że forum czyta każdy i można się poczuć urażonym To ja już bym wam musiał fury popalić :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 szczególnie za te powolne barany :polew: To było dobre
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa ej - bez takich mi tu - z czuciem z czuciem Miron ty coś nie w humorze auto ci zmokło fura czysta - a niektóre posty mogą być obraźliwe Przecież wiadomo że to wszystko na żarty a jak ktoś się nie zna na żartach to już jest jego problem może lepiej poprostu kogoś takiego w żarty nie mieszać - a tym bardziej z kogos takiego nie żartować - to już lepiej o mnie piszcie co najgorsze
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 to ja bym się dawno musiał powiesić :polew: szczególnie za te powolne barany to ja już nie wspomnę.... co bym musiał zrobić... ale powolne barany mnie do teraz rozp.... :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 może lepiej poprostu kogoś takiego w żarty nie mieszać - a tym bardziej z kogos takiego nie żartować - to już lepiej o mnie piszcie co najgorsze O tobie nie ma co bo jak coś by się napisało to ten tekst już pod bana podchodzi :polew:
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie piszemy tutaj o nikim kogo nie znamy
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 może lepiej poprostu kogoś takiego w żarty nie mieszać - a tym bardziej z kogos takiego nie żartować - to już lepiej o mnie piszcie co najgorsze prezes pokazuje w takich wypowiedziach swoja wyższość nad plebsem...
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie piszemy tutaj o nikim kogo nie znamy No może oprócz dresów z beemwu club
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 i to tak mnie Mistrz dojechał, to jest dopiero obraza Miron, a Ty już nie kozacz tą zapadniętą klatą................... ja Was nie znam
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 my to banda nie mamy hamulców pojazd po każdym i z wszystkiego - nie ma zmiłuj się
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie piszemy tutaj o nikim kogo nie znamy też niczego takiego nie napisałem [br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 23:01_________________________________________________ Miron, a Ty już nie kozacz tą zapadniętą klatą..... ja z zapadniętą - Ty siebie w piance do pływania nie widziałeś
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Pisze tak, zeby nowym, wydawalo sie, ze jest mily :>
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Miron, a Ty już nie kozacz tą zapadniętą klatą..... ja z zapadniętą - Ty siebie w piance do pływania nie widziałeś Krola i tak nie pobijecie
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 nie wspominając że Krolu jak się ubierał wyglądał jak gąsienica
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 co zrobić, tacy już jesteśmy, ale za to nas kochają dobra, starczy tego miłego dogadywania, Królu, na jajo Ci takie hamulce jak to i tak nie jedzie Guru, weź umyj tego paścia Miron, coś to kupił za gnojowóz no dalej dalej :polew:
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Pisze tak, zeby nowym, wydawalo sie, ze jest mily :>
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Pisze tak, zeby nowym, wydawalo sie, ze jest mily :> A tu taki ch*j :polew:(znaczenie dwojakie jak kto lubi )
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Miron, a Ty już nie kozacz tą zapadniętą klatą..... ja z zapadniętą - Ty siebie w piance do pływania nie widziałeś Krola i tak nie pobijecie i tak jestem lepiej zbudowany niż Adam Małysz
Rekomendowane odpowiedzi