Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś już po ropę od tych kolesi którzy jeżdżą przy budowie autostrady??? teraz rozumiesz? coś dzisiaj ciężkie masz myślenie
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 byłeś już po ropę od tych kolesi którzy jeżdżą przy budowie autostrady??? teraz rozumiesz? coś dzisiaj ciężkie masz myślenie no - dziś coś nie kumam
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 no i żart nie wyszedł a gdzie ten różowy pasibrzuch???
Guregoru Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 a gdzie ten różowy pasibrzuch??? Spaaaaadaj
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 a gdzie ten różowy pasibrzuch??? Spaaaaadaj
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Guru , a gdzieś Ty się podziewał??? co tam dzisiaj wdupiałeś na kolacje??? żurek z "tytki" ? zmieniłem conieco bo Mirek mi obiecał pożyczyć mi B7 żebym wyrwał wkońcu jakąś dupe
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 :polew: Pucek daj juz spokój [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 23:09_________________________________________________ostatnio straznie mili jesteśmy wzajemnie
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 no wiesz, napisze mu chyba SMSa bo sie chyba obraził ale my się tak lubimy, że każdy po każdym jedzie :> no dobra, wykasuje Gargamela i zostawie to sobie na inny dzień
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 no wiesz, napisze mu chyba SMSa bo sie chyba obraził ale my się tak lubimy, że każdy po każdym jedzie :> no dobra, wykasuje Gargamela i zostawie to sobie na inny dzień
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nie no, musze się troche uspokoić bo jeszcze poznacie moje prawdziwe oblicze i potem będzie gadka że w Rybniku mieszkają takie talenty :> a ja jestem przecież taki nieśmiały i spokojny chłopak
Guregoru Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Co gdzie się podziewam nie mam czasu na jakieś tam wasze forum bo mam m ciekawsze zajęcie http://gry.poszkole.pl/gra/zagraj,Bubble_droga_na_szczyt,1618,1,1.html
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Guru...wiem że dzisiaj świeciło słońce, ale żeby aż tak Ci odwaliło??? Rudi, a czy my się kłócimy??? my się tylko lubimy [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 23:23_________________________________________________Egon, a co Ty? szkoda Ci paliwa na Częstochowe? Arek, mam nadzieje że weźmiesz żonę, no i wpadniecie przynajmniej każdy będzie zadowolony, baby na zakupach, a faceci przy autach, cisza i spokój
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 my z Guru tu się tak jedziemy, a na pw to takie śmieszne hasła lecą że łohohoh by się niektórzy zdziwili co nie RÓŻOWY? Rudi, no widzisz, tak krótko się znamy a nie wstydził się spać zemna w łóżku :polew: oj Zielona Zielona :>
Guregoru Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 my z Guru tu się tak jedziemy, a na pw to takie śmieszne hasła lecą że łohohoh by się niektórzy zdziwili co nie RÓŻOWY? A jak Rudi, no widzisz, tak krótko się znamy a nie wstydził się spać zemna w łóżku :polew: oj Zielona Zielona :> A jak nam fajnie było :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Guru, no troche przesadziłeś... to ja też ide, właśnie popsułeś mi reputacje, teraz za pedałka mnie wezmą Naarazie Miron, nie zapomnij rano dolać doktora, bo nie odpali Narazie wszytskim :>
Rekomendowane odpowiedzi