Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ps. lampę mam już nową :>

:decayed:

O landryn :hi:

Ty w koncu jedziesz do tej Czewy czy co ty kombinujesz ? Jak szkoda ci paliwa to mow odrazu, a nie sciemniaj, ze nie wiesz co z praca :thumbdown:

Jeszcze nie wiem jak wyglądam z pracą bo sobotę miałem mieć wolną to już mnie ściągnęli także nie wiem co z niedzielą :disgust:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w niedziele to on nie pracuje więc nie panikuj, dojedzie tam ten biały glut :decayed:

Gregor wraca właśnie do domu, o ile już nie jest na miejscu :wink4:

niedziela to niedziela, nie przesadzaj

Opublikowano

Niestety niedziela niedzielą ale zbliżają się święta czyli dla nas dobry żer na zabawkach i trzeba to wykorzystać

Opublikowano

to już wszystko wiadomo, wie że glut tam nie dojedzie :)

ja ide spać, nie możliwe ale prawdziwe :naughty:

dobranoc wszystkim :wink4:

Opublikowano

Narazie pucek :hi:

Guru nie sciemniaj, ze w niedziele bedzie pracowac do 15 :wallbash:

Opublikowano

Nie wiem do której ale wiem że na pewno nie pojawię się w robocie na 8 w niedzielę także przed 13 na pewno nie wyjdę

Opublikowano

Sciemniasz i tyle. Po 1 swiat jeszcze nie ma, nawet w Tesco nie ma gowien swiatecznych, po 2 nigdy nie byles w robocie w niedziele, po 3 jak masz umowe spisana, chyba nie masz obowiazku w niedziele isc do roboty ?

Opublikowano

Po pierwsze nie chodzi o sprzedaż tylko o kupno (bo sklepy w niedzielę mamy pozamykane ale trzeba kontrakty po podpisywać żeby towar był na początek grudnia) po drugie skąd wiesz a po trzecie mam w umowie wpisany nienormowany czas pracy także jak potrzebują to mogą mnie ściągnąć w niedzielę

Opublikowano

Po pierwsze nie chodzi o sprzedaż tylko o kupno (bo sklepy w niedzielę mamy pozamykane ale trzeba kontrakty po podpisywać żeby towar był na początek grudnia) po drugie skąd wiesz a po trzecie mam w umowie wpisany nienormowany czas pracy także jak potrzebują to mogą mnie ściągnąć w niedzielę

To masz chu...o :polew: Nie no wierze w ciebie, ze pojedziesz, bo od kogo bede fajki sepic :good::polew:

Opublikowano
:(
Opublikowano

palacze

Opublikowano

To masz chu...o :polew:

Raz w miesiącu bardzo fajnie :decayed:

Nie no wierze w ciebie, ze pojedziesz, bo od kogo bede fajki sepic :good::polew:

Kurde a myślałem że jak załatwię wolne i pojadę to ja będę od ciebie sępić :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:28_________________________________________________

:(

Prezes co nam tak posmutniałeś :mysli:

Opublikowano

palacze

Na coś trzeba umrzeć nie :kox:

Opublikowano

że nie jedziesz - zawsze to kolejne A4

Opublikowano

że nie jedziesz - zawsze to kolejne A4

A już myślałem że o mnie ci chodzi a tobie tylko o moje autko :polew: :polew: :polew::wink4:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:30_________________________________________________Postaram się ale nie obiecuję [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:30_________________________________________________Może za to że w sobotę mnie ściągają to w niedzielę wywalczę wolne :mysli:

Opublikowano

liczymy że pojedziesz i do SK na 15.00 dojedziesz ( daj mi nr do szefa :decayed: )

Opublikowano

Guru musze cie zmartwic, bo rzucam i juz nie pale od paru dni :tongue4:

W ogole jak tak moze byc, ze vice nie pojedzie. Poza tym potrafisz sobie wziac wolne tak z d*py, zeby pojechac po trojkat do Dabrowy, a nie potrafisz w taki mega dzien wziac wolnego ?

Opublikowano

( daj mi nr do szefa :decayed: )

Żebym nie miał gdzie wracać :kox:

Opublikowano

włąsnie - mogłeś dawno już wolne załatwić

wymyśl coś

Opublikowano

Guru musze cie zmartwic, bo rzucam i juz nie pale od paru dni :tongue4:

W ogole jak tak moze byc, ze vice nie pojedzie. Poza tym potrafisz sobie wziac wolne tak z d*py, zeby pojechac po trojkat do Dabrowy, a nie potrafisz w taki mega dzien wziac wolnego ?

Tak tak ja też rzucam :polew: :polew:

Bo w tamten dzień nie było co robić a teraz stwarzają :disgust:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:33_________________________________________________

włąsnie - mogłeś dawno już wolne załatwić

wymyśl coś

Pomyślimy i zobaczymy co z tego wyniknie (najwyżej będziecie mnie utrzymywać aż nie znajdę innej roboty :decayed:)[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:33_________________________________________________Postaram się nie zawieść Elyty SG :good: