Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ps. lampę mam już nową :> O landryn Ty w koncu jedziesz do tej Czewy czy co ty kombinujesz ? Jak szkoda ci paliwa to mow odrazu, a nie sciemniaj, ze nie wiesz co z praca Jeszcze nie wiem jak wyglądam z pracą bo sobotę miałem mieć wolną to już mnie ściągnęli także nie wiem co z niedzielą
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 w niedziele to on nie pracuje więc nie panikuj, dojedzie tam ten biały glut Gregor wraca właśnie do domu, o ile już nie jest na miejscu niedziela to niedziela, nie przesadzaj
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Niestety niedziela niedzielą ale zbliżają się święta czyli dla nas dobry żer na zabawkach i trzeba to wykorzystać
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 to już wszystko wiadomo, wie że glut tam nie dojedzie ja ide spać, nie możliwe ale prawdziwe dobranoc wszystkim
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Narazie pucek Guru nie sciemniaj, ze w niedziele bedzie pracowac do 15
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Nie wiem do której ale wiem że na pewno nie pojawię się w robocie na 8 w niedzielę także przed 13 na pewno nie wyjdę
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Sciemniasz i tyle. Po 1 swiat jeszcze nie ma, nawet w Tesco nie ma gowien swiatecznych, po 2 nigdy nie byles w robocie w niedziele, po 3 jak masz umowe spisana, chyba nie masz obowiazku w niedziele isc do roboty ?
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Po pierwsze nie chodzi o sprzedaż tylko o kupno (bo sklepy w niedzielę mamy pozamykane ale trzeba kontrakty po podpisywać żeby towar był na początek grudnia) po drugie skąd wiesz a po trzecie mam w umowie wpisany nienormowany czas pracy także jak potrzebują to mogą mnie ściągnąć w niedzielę
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Po pierwsze nie chodzi o sprzedaż tylko o kupno (bo sklepy w niedzielę mamy pozamykane ale trzeba kontrakty po podpisywać żeby towar był na początek grudnia) po drugie skąd wiesz a po trzecie mam w umowie wpisany nienormowany czas pracy także jak potrzebują to mogą mnie ściągnąć w niedzielę To masz chu...o Nie no wierze w ciebie, ze pojedziesz, bo od kogo bede fajki sepic
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 To masz chu...o Raz w miesiącu bardzo fajnie Nie no wierze w ciebie, ze pojedziesz, bo od kogo bede fajki sepic Kurde a myślałem że jak załatwię wolne i pojadę to ja będę od ciebie sępić :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:28_________________________________________________ Prezes co nam tak posmutniałeś
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 palacze Na coś trzeba umrzeć nie
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 że nie jedziesz - zawsze to kolejne A4
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 że nie jedziesz - zawsze to kolejne A4 A już myślałem że o mnie ci chodzi a tobie tylko o moje autko :polew: [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:30_________________________________________________Postaram się ale nie obiecuję [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:30_________________________________________________Może za to że w sobotę mnie ściągają to w niedzielę wywalczę wolne
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 liczymy że pojedziesz i do SK na 15.00 dojedziesz ( daj mi nr do szefa )
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru musze cie zmartwic, bo rzucam i juz nie pale od paru dni W ogole jak tak moze byc, ze vice nie pojedzie. Poza tym potrafisz sobie wziac wolne tak z d*py, zeby pojechac po trojkat do Dabrowy, a nie potrafisz w taki mega dzien wziac wolnego ?
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ( daj mi nr do szefa ) Żebym nie miał gdzie wracać
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 włąsnie - mogłeś dawno już wolne załatwić wymyśl coś
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru musze cie zmartwic, bo rzucam i juz nie pale od paru dni W ogole jak tak moze byc, ze vice nie pojedzie. Poza tym potrafisz sobie wziac wolne tak z d*py, zeby pojechac po trojkat do Dabrowy, a nie potrafisz w taki mega dzien wziac wolnego ? Tak tak ja też rzucam :polew: Bo w tamten dzień nie było co robić a teraz stwarzają [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:33_________________________________________________ włąsnie - mogłeś dawno już wolne załatwić wymyśl coś Pomyślimy i zobaczymy co z tego wyniknie (najwyżej będziecie mnie utrzymywać aż nie znajdę innej roboty )[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:33_________________________________________________Postaram się nie zawieść Elyty SG
Rekomendowane odpowiedzi