Maxito Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 zawsze możesz skorzystać z urlopu na żądanie
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jutro będę ostatecznie wiedział Tylko że nie zdążę zmienić opon na zimowe także bez szarżowania bo jak pojadę to na slikach (chyba że jutro uda mi się do wulkanizatora wbić)
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru - a jakbyśmy Ci jutro na zlocie noge złamali albo ręke i wolne byś miał w niedziele i kase z ubezpieczenia
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 zawsze możesz skorzystać z urlopu na żądanie Nie mam czegoś takiego wiesz jak to jest u prywaciarzy [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:39_________________________________________________ Guru - a jakbyśmy Ci jutro na zlocie noge złamali albo ręke i wolne byś miał w niedziele i kase z ubezpieczenia I pociągiem mógłbym jechać
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wlasnie guru, moge ci L4 zalatwic Przerazasz mnie, bo ty masz Q i boisz sie jechac na letnich, a ja bez Q i jeszcze bardziej dojechanych oponach bede jechac jak nie bedzie padac to luz, ale jak spadnie deszcze to pewnie wroce ostatni do domu...
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wlasnie guru, moge ci L4 zalatwic Przerazasz mnie, bo ty masz Q i boisz sie jechac na letnich, a ja bez Q i jeszcze bardziej dojechanych oponach bede jechac jak nie bedzie padac to luz, ale jak spadnie deszcze to pewnie wroce ostatni do domu... L4 to sam mogę se załatwić tylko który lekarz wypisze ci na niedzielę Q to może i mam ale opony jeszcze bardziej łyse niż twoje
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 siemaa ponownie spac mi sie nie chce pytanie mam moze ktos wie gdzir to w gliwicach jest osiedle milenium? Spac mialas !!!
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jak będzie padać to nie będę jechał tylko pływał tymi oponami po wodzie [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:43_________________________________________________ siemaa ponownie spac mi sie nie chce pytanie mam moze ktos wie gdzir to w gliwicach jest osiedle milenium? Spac mialas !!!
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 bez strachu - pogoda ma być
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 bez strachu - pogoda ma być Tylko teraz jeszcze jaka będzie bo tym z telewizji to nie wierzę
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wlasnie guru, moge ci L4 zalatwic Przerazasz mnie, bo ty masz Q i boisz sie jechac na letnich, a ja bez Q i jeszcze bardziej dojechanych oponach bede jechac jak nie bedzie padac to luz, ale jak spadnie deszcze to pewnie wroce ostatni do domu... L4 to sam mogę se załatwić tylko który lekarz wypisze ci na niedzielę Q to może i mam ale opony jeszcze bardziej łyse niż twoje Uwierz mi, ze bardziej zjechanych opon przez brak zbierznosci to nie masz, i w dodatku przeterminowanych. :>
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wlasnie guru, moge ci L4 zalatwic Przerazasz mnie, bo ty masz Q i boisz sie jechac na letnich, a ja bez Q i jeszcze bardziej dojechanych oponach bede jechac jak nie bedzie padac to luz, ale jak spadnie deszcze to pewnie wroce ostatni do domu... L4 to sam mogę se załatwić tylko który lekarz wypisze ci na niedzielę Q to może i mam ale opony jeszcze bardziej łyse niż twoje Uwierz mi, ze bardziej zjechanych opon przez brak zbierznosci to nie masz, i w dodatku przeterminowanych. :> To najwyżej jak spadnie deszcz to wrócimy razem
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 macie się z czym prześcigać
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 macie się z czym prześcigać Bo w tej konkurencji ty nie będziesz startował
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Z moja moca i oponami, to na 3 bez problemu mieli, wiec bojcie sie
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 zazdroszcze - też bym tak chciał
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Aha osiedle Milenium chyba w Gliwicach jest
Rekomendowane odpowiedzi