bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ale żeby jakaś rakieta, 200 ps na oko
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 na CB się chwalił że ma 300 ( seria 220 )
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 widzieliście te wydechy na tym z SC ? podwójna rynna, więc napewno seria tam nie siedziała widziałem tez że Mirek do niego chciał wystartować, ale o ile dobrze pamiętam to ktoś go przyblokował jednym słowem był kox :>
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 widzieliście te wydechy na tym z SC ? podwójna rynna, więc napewno seria tam nie siedziała widziałem tez że Mirek do niego chciał wystartować, ale o ile dobrze pamiętam to ktoś go przyblokował jednym słowem był kox :> no chciałem - bo czemu nie - ale nasi mnie nie przepuścili
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą
Sysiek Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Chodzi wam o ta blekitna b7 DTM ?
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą Fantasta
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą Fantasta No odezwał się ten co pojechał 200 Przejedziesz się kiedyś ze mną to potem możemy rozmawiać
krolu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą 230 to chyba l/100km spalania... za niedługo to będziecie po 400 jeździć
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą Fantasta No odezwał się ten co pojechał 200 Przejedziesz się kiedyś ze mną to potem możemy rozmawiać Dobra mistrze prostej tylko jak ja se na lajcie pasy zmieniałem to większość panikowała że o bandy przyjebię :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Chodzi wam o ta blekitna b7 DTM ? tak
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą 230 to chyba l/100km spalania... za niedługo to będziecie po 400 jeździć A ty ile wczoraj jechałeś bo jakoś nic nie mówiłeś
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 eeejjjjjjjjj - co to - konkurs V-max
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą Fantasta No odezwał się ten co pojechał 200 Przejedziesz się kiedyś ze mną to potem możemy rozmawiać Dobra mistrze prostej tylko jak ja se na lajcie pasy zmieniałem to większość panikowała że o bandy przyjebię :polew: :polew: Ja tego nie widziałem ale z tego co słyszałem to nie wyglądało to ciekawie [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 19:52_________________________________________________ eeejjjjjjjjj - co to - konkurs V-max Ty to się nie masz czym chwalić to ile mogłeś pojechać tym czarnym bananem 150
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no i bardzo dobrze bo mnie nie ma różowy, a Ty wczoraj mialeś Vmax? bo jak mialeś to słabe to masz mi klimatronik pokazał na kanale 17 że jade 231km/h a licznik około 235 ale wskazówka z obrotów dochodziła do czerwonego pola Też miałem na liczniku trochę ponad 230 (na klimatroniku nie sprawdzałem bo jakoś nie miałem ochoty go włączać przy takiej prędkości ) a jak mnie mijałeś to nie miałem pedału w podłodze dlatego ci zjechałem dopiero jak mnie wyprzedziłeś to pocisnąłem za tobą Fantasta No odezwał się ten co pojechał 200 Przejedziesz się kiedyś ze mną to potem możemy rozmawiać Dobra mistrze prostej tylko jak ja se na lajcie pasy zmieniałem to większość panikowała że o bandy przyjebię :polew: :polew: Ja tego nie widziałem ale z tego co słyszałem to nie wyglądało to ciekawie bo jak ktoś jest mistrzem prostej to mu się wydawało że już po mnie a ja na lajcie myk-myk
bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 szłem za min chyba 10 km, stałem za nim na światłach, do setki odszedł mi może na 3 długości ... ... a te tuby z tyłu to były nakładki
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 bo jak ktoś jest mistrzem prostej to mu się wydawało że już po mnie a ja na lajcie myk-myk No Somes też tak chyba próbował na lajcie i mu nie wyszło :polew: :polew:
Sysiek Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Chodzi wam o ta blekitna b7 DTM ? tak Jest na czym oko zawiesic Ta DTM jest w rodzinie z ta RS4 b7 z tamtego filmiku z czestochowy
bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no chyba że nie cisnął do końca, bo uciec nam nie mógł
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 bo jak ktoś jest mistrzem prostej to mu się wydawało że już po mnie a ja na lajcie myk-myk No Somes też tak chyba próbował na lajcie i mu nie wyszło :polew: :polew: ty chyba nie wiesz jak to było z somesem a pozatym to i nie wqr.. mnie bo kierownica jest do skręcania a jak będe sobie chciał pojeździć tak jak ty to PKP mnie przewiezie
Rekomendowane odpowiedzi