Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Guru co to ku... ma byc ? czemu kasujesz moje posty ? moje też skasował ... gdzie tu wolność słowa... Masz ją w tym dziale nie tamtym
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 oddać głos i tyle - tam foty mają być a nie 10 stron dyskusji
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 oddać głos i tyle - tam foty mają być a nie 10 stron dyskusji ten co się w dyskusję nie wdał
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 wdałem - ale dla mnie normalna sprawa - wszystko kasujemy - głosowanko - i ostatecznie wklejamy foty ( bez komentarzy )
krolu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ok czester mam rozwiązanie niech sobie guru wkleił tam foty co sam zrobił
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 ok czester mam rozwiązanie niech sobie guru wkleił tam foty co sam zrobił wynik głosowania jak narazie pokazuje że to dobry pomysł - logika też na to wskazuje ( wg mnie )
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ok czester mam rozwiązanie niech sobie guru wkleił tam foty co sam zrobił Krolu jak ty nie chcesz wklejać tam swoich to nikt cię o to prosić nie będzie (choć nie pamiętam żebyś ty jakiekolwiek robił)
krolu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ok czester mam rozwiązanie niech sobie guru wkleił tam foty co sam zrobił wynik głosowania jak narazie pokazuje że to dobry pomysł - logika też na to wskazuje ( wg mnie ) chyba guru wysłał większy przelew niż ja [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:01_________________________________________________ ok czester mam rozwiązanie niech sobie guru wkleił tam foty co sam zrobił Krolu jak ty nie chcesz wklejać tam swoich to nikt cię o to prosić nie będzie (choć nie pamiętam żebyś ty jakiekolwiek robił) to sobie kup bilobil...
Patrikos28 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Lepiej spamować gliwickie bo ja dwa tygodnie browarku w bagazniku nie będę woził tak co by do piątku było 1200 -(tysiąc dwiesta , jezykiem Pucka ) a wtedy będzie okazja
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ok czester mam rozwiązanie niech sobie guru wkleił tam foty co sam zrobił wynik głosowania jak narazie pokazuje że to dobry pomysł - logika też na to wskazuje ( wg mnie ) chyba guru wysłał większy przelew niż ja Cicho kurna bo się wyda :gwizdanie: to sobie kup bilobil...
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 SPOKÓJ QRW* MAĆ bo wam wszystkim załatwię i nie pomogą tu kolorki typu róż czy fiolet :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 SPOKÓJ QRW* MAĆ bo wam wszystkim załatwię i nie pomogą tu kolorki typu róż czy fiolet :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Dobrze tato
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 ludziska - wyluzujcie - i popatrzecie na to trzeźwo ( bez ambicji i przepychanek kto jest mądrzejszy ) Popatrzcie na to: http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html wg mnie jest czytelnie, poukładane i przejrzyste - i chyba lepiej tak ( wszystko w kupie ) niż każdy swoje foty wklejałby w regionalnych - wg mnie bez sensu. Czemu ja chcąc zobaczyć foty z np. wczorajszej imprezy ( wszystkie foty ) mam wchodzić na wątki ( zdjęcia zlotów Gliwickich, zdjęcia zlotów Częstochowskich, zdjęcia zlotów SKL, zdjęcia zlotów SK i.t.d ) jak moge je mieć w jednym temacie ( z wszystkich aparatów osób które były ) ZASTANÓWCIE SIĘ NA SPOKOJNIE - BEZ EMOCJI
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ludziska - wyluzujcie - i popatrzecie na to trzeźwo ( bez ambicji i przepychanek kto jest mądrzejszy ) Popatrzcie na to: http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html wg mnie jest czytelnie, poukładane i przejrzyste - i chyba lepiej tak ( wszystko w kupie ) niż każdy swoje foty wklejałby w regionalnych - wg mnie bez sensu. Czemu ja chcąc zobaczyć foty z np. wczorajszej imprezy ( wszystkie foty ) mam wchodzić na wątki ( zdjęcia zlotów Gliwickich, zdjęcia zlotów Częstochowskich, zdjęcia zlotów SKL, zdjęcia zlotów SK i.t.d ) jak moge je mieć w jednym temacie ( z wszystkich aparatów osób które były ) ZASTANÓWCIE SIĘ NA SPOKOJNIE - BEZ EMOCJI jesteś coraz bliżej [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:08_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :drunk: :rant: :rant: :rant: :bicz2: :bicz2:
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 klawiatura Ci się zawiesiła
bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ludziska - wyluzujcie - i popatrzecie na to trzeźwo ( bez ambicji i przepychanek kto jest mądrzejszy ) Popatrzcie na to: http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html wg mnie jest czytelnie, poukładane i przejrzyste - i chyba lepiej tak ( wszystko w kupie ) niż każdy swoje foty wklejałby w regionalnych - wg mnie bez sensu. Czemu ja chcąc zobaczyć foty z np. wczorajszej imprezy ( wszystkie foty ) mam wchodzić na wątki ( zdjęcia zlotów Gliwickich, zdjęcia zlotów Częstochowskich, zdjęcia zlotów SKL, zdjęcia zlotów SK i.t.d ) jak moge je mieć w jednym temacie ( z wszystkich aparatów osób które były ) ZASTANÓWCIE SIĘ NA SPOKOJNIE - BEZ EMOCJI i tak ma to wyglądać ...a jest już wogóle jakiś materiał gdzieś wrzucony z niedzieli?
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :drunk: :rant: :rant: :rant: :bicz2: :bicz2: Wygląda jak jakaś niewydolna impreza tzn picie -> kłótnia -> obrażanie -> i w reszcie bójka
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 rozumiem że jesteście podobnego zdania - tylko tak specjalnie do 1200 chcecie dobić
Rekomendowane odpowiedzi