Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru co to ku... ma byc ? czemu kasujesz moje posty ? :angry:

moje też skasował ... gdzie tu wolność słowa...

Masz ją w tym dziale nie tamtym

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oddać głos i tyle - tam foty mają być a nie 10 stron dyskusji

Opublikowano

oddać głos i tyle - tam foty mają być a nie 10 stron dyskusji

ten co się w dyskusję nie wdał :shocked:

Opublikowano

wdałem - ale dla mnie normalna sprawa - wszystko kasujemy - głosowanko - i ostatecznie wklejamy foty ( bez komentarzy ) :wink4:

Opublikowano

ok czester mam rozwiązanie niech sobie guru wkleił tam foty co sam zrobił :)

Opublikowano

wynik głosowania jak narazie pokazuje że to dobry pomysł - logika też na to wskazuje ( wg mnie )

Opublikowano

Krolu jak ty nie chcesz wklejać tam swoich to nikt cię o to prosić nie będzie (choć nie pamiętam żebyś ty jakiekolwiek robił)

Opublikowano

wynik głosowania jak narazie pokazuje że to dobry pomysł - logika też na to wskazuje ( wg mnie )

chyba guru wysłał większy przelew niż ja :disgust:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:01_________________________________________________

Krolu jak ty nie chcesz wklejać tam swoich to nikt cię o to prosić nie będzie (choć nie pamiętam żebyś ty jakiekolwiek robił)

to sobie kup bilobil...

Opublikowano

Lepiej spamować gliwickie bo ja dwa tygodnie browarku w bagazniku nie będę woził :kox:

tak co by do piątku było 1200 -(tysiąc dwiesta , jezykiem Pucka ) :polew:

a wtedy będzie okazja :drunk:

Opublikowano

chyba guru wysłał większy przelew niż ja :disgust:

Cicho kurna bo się wyda :gwizdanie:

to sobie kup bilobil...

:mysli:

Opublikowano

SPOKÓJ QRW* MAĆ bo wam wszystkim :ban: załatwię i nie pomogą tu kolorki typu róż czy fiolet

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

SPOKÓJ QRW* MAĆ bo wam wszystkim :ban: załatwię i nie pomogą tu kolorki typu róż czy fiolet

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dobrze tato :polew:

Opublikowano

ludziska - wyluzujcie - i popatrzecie na to trzeźwo ( bez ambicji i przepychanek kto jest mądrzejszy )

Popatrzcie na to:

http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html

wg mnie jest czytelnie, poukładane i przejrzyste - i chyba lepiej tak ( wszystko w kupie ) niż każdy swoje foty wklejałby w regionalnych - wg mnie bez sensu.

Czemu ja chcąc zobaczyć foty z np. wczorajszej imprezy ( wszystkie foty ) mam wchodzić na wątki ( zdjęcia zlotów Gliwickich, zdjęcia zlotów Częstochowskich, zdjęcia zlotów SKL, zdjęcia zlotów SK i.t.d ) jak moge je mieć w jednym temacie ( z wszystkich aparatów osób które były )

ZASTANÓWCIE SIĘ NA SPOKOJNIE - BEZ EMOCJI

Opublikowano

ludziska - wyluzujcie - i popatrzecie na to trzeźwo ( bez ambicji i przepychanek kto jest mądrzejszy )

Popatrzcie na to:

wg mnie jest czytelnie, poukładane i przejrzyste - i chyba lepiej tak ( wszystko w kupie ) niż każdy swoje foty wklejałby w regionalnych - wg mnie bez sensu.

Czemu ja chcąc zobaczyć foty z np. wczorajszej imprezy ( wszystkie foty ) mam wchodzić na wątki ( zdjęcia zlotów Gliwickich, zdjęcia zlotów Częstochowskich, zdjęcia zlotów SKL, zdjęcia zlotów SK i.t.d ) jak moge je mieć w jednym temacie ( z wszystkich aparatów osób które były )

jesteś coraz bliżej :ban:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:08_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:decayed::tongue4:
Opublikowano
:drunk: :drunk: :drunk::rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant::foch::bicz2: :bicz2: :bicz2: :bicz2:
Opublikowano

klawiatura Ci się zawiesiła :mysli:

:decayed:

Opublikowano

Popatrzcie na to:

i tak ma to wyglądać :good:

...a jest już wogóle jakiś materiał gdzieś wrzucony z niedzieli?

Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk::rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant::foch::bicz2: :bicz2: :bicz2: :bicz2:

Wygląda jak jakaś niewydolna impreza tzn picie -> kłótnia -> obrażanie -> i w reszcie bójka :kox:

Opublikowano

rozumiem że jesteście podobnego zdania - tylko tak specjalnie do 1200 chcecie dobić :decayed: