Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 chyba co niektórym się w d*pach po przewracało... 2 razy na spocie i kozaki... Krolu ale spauzuj trochę bo możemy na siebie ponajeżdżać ale są pewne granice ostatnio się chyba zbytnio dokuczliwie na Gliwickich zrobiło - niby żarty ale zawsze z jakimś podtekstem Ja tam nie biorę do siebie niczego bo to nie ma sensu i dalej by burdy się jeszcze gorsze robiły ale jak widzę niektórzy nie potrafią żartować a jak zrobi się coś nie po ich myśli i większość przyzna temu rację to wyżywają się na innych
diman Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 siemano wreszcie nadrobilem idziecie jak cholera widze ze sie pic chce no i spam okrutny sie tu robi szkoda czasu na czytanie
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 siemano wreszcie nadrobilem idziecie jak cholera widze ze sie pic chce no i spam okrutny sie tu robi szkoda czasu na czytanie
bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 proponuje niektórym Nervosol jak sie nie znają na żartach, a tego vaga królik to se mozesz w buty włożyć
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 dobra dobra ale nie broniąc nikogo to "KLOPIK" to według mnie sracz o małych rozmiarach więc jest to obraźliwe więc Spokój mi tutaj bo jak ja zacznę jechać to w ciągu 15 minut będę posiadaczem kropka i zaraz mi się tu pogodzić bo nie będzie "miętkiej gry" jak wpadnę na spot w piątek to jak strzelę tym batem co mam w od Pelexa to jednemu korona spadnie a drugiemu galaretka spod czekolady wyleci :decayed: [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:41_________________________________________________ o kurde wieje groza witaj w piekle przestraszony :evil:
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 więc Spokój mi tutaj bo jak ja zacznę jechać to w ciągu 15 minut będę posiadaczem kropka Stawiam czteropak że dasz radę i w 5 minut jak cię znam
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 zmieniam temat idiotycznych docinek kto miał stawiać na te 1200 - bo to ten piatek będzie jak widać
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 zmieniam temat idiotycznych docinek kto m iał stawiać na te 1200 - bo to ten piatek będzie jak widać Kurna co tydzień picie nic tylko na spoty jeździć
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Kurcze panowie bo mi się tak już chce spać litości
bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 hehe spoko ja sie z nikim nie kłóce, królik sie spienił na tego klopika, jeżeli to go miało obrazić to ...sorki, nie miałem takiego zamiaru
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Kurcze panowie bo mi się tak już chce spać litości :polew: Pitek nie martw się obiecujemy że ograniczymy się tylko do 30 stron
krolu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 proponuje niektórym Nervosol jak sie nie znają na żartach, a tego vaga królik to se mozesz w buty włożyć to po h.j mnie co tydzień o niego meczysz???[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:46_________________________________________________dobra już spokój...
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 proponuje niektórym Nervosol jak sie nie znają na żartach, a tego vaga królik to se mozesz w buty włożyć to po h.j mnie co tydzień o niego meczysz??? aż strach pomyśleć gdzie se tego vaga będą w piątek wkładać :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 hehe spoko ja sie z nikim nie kłóce, królik sie spienił na tego klopika, jeżeli to go miało obrazić to ...sorki, nie miałem takiego zamiaru no i ok - męskie "przepraszam" i bez wzajemnej obrazy i koniec z przekręcaniem nicków ( przynajmniej złośliwym ) koniec z ta dziecinadą
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 pewnie na zgodę :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:48_________________________________________________a kto to jest ten "87norim" Fioletowe na jakieś te litery
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Krolu - Bish kopt Polecenie służbowe z mojej strony - po piątkowym zlocie w formie przeprosin wzajemnych idziecie razem do kina
Patrikos28 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Najwyższa pora żebym ja coś postawił mam tu na myśli
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Najwyższa pora żebym ja coś postawił mam tu na myśli Nie no wódki raczej nie pijemy na spotach ale skoro stawiasz flaszkę na głowę to przynajmniej do domu sobie pozabieramy
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 pitek - wkur..sz mnie - pojedziemy se po ryjach - przeprosimy i też będziemy musieli iść do kina [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:52_________________________________________________ Najwyższa pora żebym ja coś postawił mam tu na myśli Patrikos stawia na 1200
Rekomendowane odpowiedzi