miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 ...bry z wieczorka... wszyscy chyba zadowoleni z hamowni oprócz mnie i Dogiego, no nic w pn autko bedzie rozkopane a ja Twojego wyniku nie widziałem
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 23:57_________________________________________________a ja się witam i jednocześnie żegnam do jutra
bish - kopt Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nie wiem gdzie go umieścic - chyba kosz
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Bish... ja na Twoim miejscu bym go nie rozkopywał, lepiej kup 5 litrów PB95, polać i podpalić :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Pucka nie słuchaj - on jeszcze jest najarany
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 no kurde żarciki przecież :> a Ty Prezes co??? bez humoru bo turbognój kopci ?
bish - kopt Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 pucek zalatw co Miron mi pisał na PW że jakby co to tylko do ciebie z tymi sprawami
DOGI Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja juz sprawe mam dograną, telefonik do sida już był co i jak.W poniedziałek dogrywamy graty i będzie dobrze Panowie dzięki za zdiagnozowanie autka i Gregor dzięki za przewózkę furakiem
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja juz sprawe mam dograną, telefonik do sida już był co i jak.W poniedziałek dogrywamy graty i będzie dobrze Panowie dzięki za zdiagnozowanie autka i Gregor dzięki za przewózkę furakiem ogarniaj ogarniaj , to masz Eske na raty kupioną 220koni w pierwszej racie i teraz Ci przyjdzie z 50
Patrikos28 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam z rana Ja dopiero w domu przedłużył mi się ten spot troche Hamowanko wyszło powyżej oczekiwań Gra w kręgle także powyżej oczekiwań Dzięki wszystkim za tego Mega spota a w szczególności : Baq_didili za organizacje hamowanka, Gregorowi za rundę jego RS linem , Pitkowi za browarek (chyba urodzinowy był ) Oby wiecej takich udanych spocików
SoMeS Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 dzięki Panowie za MEGA spota świetna organizacja
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 11:47_________________________________________________ a Ty Prezes co??? bez humoru bo turbognój kopci ? humor to u mnie zawsze na + a niech se tam kopci....... ( na postoju może ) przyjdzie czas to sie wymieni co trzeba
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 11:47_________________________________________________ a Ty Prezes co??? bez humoru bo turbognój kopci ? humor to u mnie zawsze na + a niech se tam kopci....... ( na postoju może ) przyjdzie czas to sie wymieni co trzeba Miron mój tez kiedyś kopcił, więc może z Twojego coś jeszcze będzie
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Mirek, auto za 80 koła no i kopci... a APU za 20 koła i tylko coś rzęzi w silniku tak w ogóle to Witajcie spamerzy jak tam Lady Gaga ? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Mirek, auto za 80 koła no i kopci... a APU za 20 koła i tylko coś rzęzi w silniku tak w ogóle to Witajcie spamerzy jak tam Lady Gaga ? :gwizdanie: tak samo za***ista jak wczoraj, masz z dedykacją dla APU: Lady Gaga - Bad Romance (Official Music Video)
Rekomendowane odpowiedzi