miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 nara pany ide spać [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________ jak jutro będzie Ci się nudziło, to weź na you tube se pooglądaj... ONI SĄ NAJLEPSI poważnie, talenty jak nie wiem a co będę czekał - zaraz wejdę - albo wklejcie jakiś lepszy ich numer
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Guru pewnie na kolacji, pewnie wdupia teraz 2 szt. JONNY BRAVO Królu, obstawiam że wozi się po "mieście" z otwartymi szybami i słucha lady gaga - bad romance
bakuś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jo tyż, bo pracy mnie czeka co niemiara... ;( Nerek świry!
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Guru pewnie na kolacji, pewnie wdupia teraz 2 szt. JONNY BRAVO Królu, obstawiam że wozi się po "mieście" z otwartymi szybami i słucha lady gaga - bad romance :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:32_________________________________________________Pucek coraz lepiej z tymi tekstami Ci idzie - jak się jeszcze trochę podszkolisz to Cię może zapiszę na zimowy [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:33_________________________________________________ Jo tyż, bo pracy mnie czeka co niemiara... ;( Nerek świry! jedyny normalny
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9il3iU5GlT0&feature=related Mirek, to jest dooobre
MAJKI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mirek co sądzisz o tym autku ? http://moto.allegro.pl/item842382179_a4_1_9tdi_quattro_s_line_xenon_skora_navi_bose.html
bakuś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tylko nie spamujcie za dużo, bo potem muszę pół wieczora nadrabiać bielsko, katowice - gliwice, żonka obok siedzi i kręci nosem... :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 noooo Ci są właśnie the best wiesz, z tym pisaniem to potrafię lepiej, ale nie zawsze jest dzień Bad, weź ją na tego spota a sama będzie chciała czytać Gliwicki spam
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mirek co sądzisz o tym autku ? http://moto.allegro.pl/item842382179_a4_1_9tdi_quattro_s_line_xenon_skora_navi_bose.html dawno nie widziałem tak utrzymanej B6 - juz z foto widać że jest śliczna Widać że to pierwsze miesiące 2003r bo dokładki ma jeszcze czarne Fajny wypasik mimo braku RNS-E Brak s-line zewnętrznego I najgorsze, mimo że jestem osobą która twierdzi że lepiej zapłacić więcej ale mieć autko pewne, utrzymane i wypasione to cena tej sztuki jest masakrycznie przesadzona - śmiech na sali - koleś przesadził o 10 tyś zł ( żeby nie powiedzieć 15 )
bakuś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jakie propozycje... Dobra, ide, bo nie pójdę...
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 za tą kase to przywiozę sobie z DE takie A4 że hoho
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 myślisz, przecież tej dużo nie brakuje, jest bardzo fajna... wiesz, może i przywieziesz, ale ile będziesz szukał takiej sztuki? baaaaardzo długo, tak mi się wydaje przynajmniej
MAJKI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mirek co sądzisz o tym autku ? http://moto.allegro.pl/item842382179_a4_1_9tdi_quattro_s_line_xenon_skora_navi_bose.html dawno nie widziałem tak utrzymanej B6 - juz z foto widać że jest śliczna Widać że to pierwsze miesiące 2003r bo dokładki ma jeszcze czarne Fajny wypasik mimo braku RNS-E Brak s-line zewnętrznego I najgorsze, mimo że jestem osobą która twierdzi że lepiej zapłacić więcej ale mieć autko pewne, utrzymane i wypasione to cena tej sztuki jest masakrycznie przesadzona - śmiech na sali - koleś przesadził o 10 tyś zł ( żeby nie powiedzieć 15 ) Kurcze wypasik mi sie podoba tylko za miesiąc to auto bedzie miało już 7 lat a cena ponad 50 tyś tez mi sie wydaje duża, korci mnie zmiana auta na coś z lepszym wypasem lub dołożenie kilku rzeczy do mojego w ostateczności (skóra + kiera i gałka i RNS) tylko ciezko jest znaleźć cos pod kolor mojego wnetrza, wszystkie jakie są kanapy to przeważnie czarne
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wlaśnie że go nie chciałem zbesztać, poprostu wątpie że jest dużo takich aut, jak są to baardzo trudno dostać
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Majki, ja bym dołożył wypas, a nie zmienial auto, no bo po co? te masz fajne, dołóż do środka wypas i będzie kox
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 wlaśnie że go nie chciałem zbesztać, poprostu wątpie że jest dużo takich aut, jak są to baardzo trudno dostać trudno dostać fajne auto w normalnej cenie - a te jest o 15 tyś przesadzone - w takiej cenie to wyrywam furacza że szok ( w miesiąc )[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 00:15_________________________________________________Kupujesz autko za 53 tyś zł które w cenniku jest warte 38 tyś i juz w dniu zakupu jestes ładnie w plecy ( cena tej fury jest totalnie z d*py wzięta - ktoś jelenia szuka ) [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 00:16_________________________________________________Majki chyba masz doła - ja bym Twojej fury nie zamienił - napewno nie na B6 z 2003r
MAJKI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Majki, ja bym dołożył wypas, a nie zmienial auto, no bo po co? te masz fajne, dołóż do środka wypas i będzie kox Tylko cięzko jest znaleźć popielatą skóre do środka tak żeby pasowała do reszty, chyba że kupie wszystko czarne łącznie z kierą i gałką tylko jak to bedzie wygladało z jasną deską ??
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 z na forum nie ma B7 z takim środkiem? byś mógł podpatrzeć conieco, może ktoś coś takiego robił Mirek, no tak, ale widzisz za ile sprzedałeś swoją, fakt, miałeś ten Sline zewnętrzny, rns, ale to też za około 42 tyś byś musiał ją sprzedać...
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Majki - zewnętrznie fure masz kozacką Silnikowo - też daje radę Środek - nie za wesoło to wygląda - ale czy to powód do zmiany ? raczej nie - chcesz zmian ( wyrezaj RNS-E ) + cos tam jeszcze i będzie OK
Rekomendowane odpowiedzi