Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nara pany :hi: ide spać

:hi:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________

jak jutro będzie Ci się nudziło, to weź na you tube se pooglądaj...

ONI SĄ NAJLEPSI :polew::decayed:

poważnie, talenty jak nie wiem :naughty:

a co będę czekał - zaraz wejdę - albo wklejcie jakiś lepszy ich numer

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guru pewnie na kolacji, pewnie wdupia teraz 2 szt. JONNY BRAVO :polew:

Królu, obstawiam że wozi się po "mieście" z otwartymi szybami i słucha lady gaga - bad romance :kox:

Opublikowano

Jo tyż, bo pracy mnie czeka co niemiara... ;(

Nerek świry! :zyzol:

Opublikowano

Guru pewnie na kolacji, pewnie wdupia teraz 2 szt. JONNY BRAVO :polew:

Królu, obstawiam że wozi się po "mieście" z otwartymi szybami i słucha lady gaga - bad romance :kox:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:32_________________________________________________Pucek coraz lepiej z tymi tekstami Ci idzie - jak się jeszcze trochę podszkolisz to Cię może zapiszę na zimowy :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:33_________________________________________________

Jo tyż, bo pracy mnie czeka co niemiara... ;(

Nerek świry! :zyzol:

:hi: jedyny normalny :decayed:

Opublikowano

aaaaaaaa tych to znam :)

Opublikowano

Tylko nie spamujcie za dużo, bo potem muszę pół wieczora nadrabiać bielsko, katowice - gliwice, żonka obok siedzi i kręci nosem... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

noooo Ci są właśnie the best

wiesz, z tym pisaniem to potrafię lepiej, ale nie zawsze jest dzień :decayed:

Bad, weź ją na tego spota a sama będzie chciała czytać Gliwicki spam :decayed:

Opublikowano

dawno nie widziałem tak utrzymanej B6 - juz z foto widać że jest śliczna

Widać że to pierwsze miesiące 2003r bo dokładki ma jeszcze czarne

Fajny wypasik mimo braku RNS-E

Brak s-line zewnętrznego

I najgorsze, mimo że jestem osobą która twierdzi że lepiej zapłacić więcej ale mieć autko pewne, utrzymane i wypasione to cena tej sztuki jest masakrycznie przesadzona - śmiech na sali - koleś przesadził o 10 tyś zł ( żeby nie powiedzieć 15 )

Opublikowano

Jakie propozycje... :lol1:

Dobra, ide, bo nie pójdę... :kox:

Opublikowano

za tą kase to przywiozę sobie z DE takie A4 że hoho

Opublikowano

myślisz, przecież tej dużo nie brakuje, jest bardzo fajna...

wiesz, może i przywieziesz, ale ile będziesz szukał takiej sztuki? baaaaardzo długo, tak mi się wydaje przynajmniej :)

Opublikowano

dawno nie widziałem tak utrzymanej B6 - juz z foto widać że jest śliczna

Widać że to pierwsze miesiące 2003r bo dokładki ma jeszcze czarne

Fajny wypasik mimo braku RNS-E

Brak s-line zewnętrznego

I najgorsze, mimo że jestem osobą która twierdzi że lepiej zapłacić więcej ale mieć autko pewne, utrzymane i wypasione to cena tej sztuki jest masakrycznie przesadzona - śmiech na sali - koleś przesadził o 10 tyś zł ( żeby nie powiedzieć 15 )

Kurcze wypasik mi sie podoba tylko za miesiąc to auto bedzie miało już 7 lat a cena ponad 50 tyś tez mi sie wydaje duża, korci mnie zmiana auta na coś z lepszym wypasem lub dołożenie kilku rzeczy do mojego w ostateczności (skóra + kiera i gałka i RNS) tylko ciezko jest znaleźć cos pod kolor mojego wnetrza, wszystkie jakie są kanapy to przeważnie czarne :kwasny:

Opublikowano

wlaśnie że go nie chciałem zbesztać, poprostu wątpie że jest dużo takich aut, jak są to baardzo trudno dostać

Opublikowano

Majki, ja bym dołożył wypas, a nie zmienial auto, no bo po co?

te masz fajne, dołóż do środka wypas i będzie kox :wink4:

Opublikowano

wlaśnie że go nie chciałem zbesztać, poprostu wątpie że jest dużo takich aut, jak są to baardzo trudno dostać

trudno dostać fajne auto w normalnej cenie - a te jest o 15 tyś przesadzone - w takiej cenie to wyrywam furacza że szok ( w miesiąc )[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 00:15_________________________________________________Kupujesz autko za 53 tyś zł które w cenniku jest warte 38 tyś i juz w dniu zakupu jestes ładnie w plecy ( cena tej fury jest totalnie z d*py wzięta - ktoś jelenia szuka ) [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 00:16_________________________________________________Majki chyba masz doła - ja bym Twojej fury nie zamienił - napewno nie na B6 z 2003r

Opublikowano

Majki, ja bym dołożył wypas, a nie zmienial auto, no bo po co?

te masz fajne, dołóż do środka wypas i będzie kox :wink4:

Tylko cięzko jest znaleźć popielatą skóre do środka tak żeby pasowała do reszty, chyba że kupie wszystko czarne łącznie z kierą i gałką tylko jak to bedzie wygladało z jasną deską ??

Opublikowano

z na forum nie ma B7 z takim środkiem? byś mógł podpatrzeć conieco, może ktoś coś takiego robił

Mirek, no tak, ale widzisz za ile sprzedałeś swoją, fakt, miałeś ten Sline zewnętrzny, rns, ale to też za około 42 tyś byś musiał ją sprzedać...

Opublikowano

Majki - zewnętrznie fure masz kozacką

Silnikowo - też daje radę

Środek - nie za wesoło to wygląda - ale czy to powód do zmiany ? raczej nie - chcesz zmian ( wyrezaj RNS-E ) + cos tam jeszcze i będzie OK :good: