krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 dopiero wstałeś ???? GRUUUUUUUUBO - ( spisz dłużej niż ja)
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no przed chwilą... zdążyłem się już umyć i kawę zrobić [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 13:10_________________________________________________Miron nie bezrobotne trzeba sobie zarobić na taki system
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 śpiochy bezrobotne A ty się za robotę weź - ktoś musi na nas robić
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 właśnie... wystarczy że Ty zapier.... My mamy od tego ludzi
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Prezes to jak już tak robisz to kiedy eSka dla mnie?
miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Prezes to jak już tak robisz to kiedy eSka dla mnie? od razu potem jak od Ciebie dostanę A5
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Somes -> tu pisze kiedy będziesz miał A5 :: oczywiście wszystkim życzę, żeby było Was stać na nie wcześniej - będę miał wpływowych znajomych
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja sobie muszę kupić takie cudo póki młody jestem bo jak dzieciaki dojdą to już tylko avanty [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 13:29_________________________________________________spadam na sośnice do lakiernika zobaczyć jak tam progress ze zderzaczkami idzie :kox:
miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 nie ma się co w a5 bawić... s5 jak A5 to tylko z 3.0tdi
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Q.. z dużą suszarą... wydajniejszymi wtryskami... fmic... i czipsem na 400 konia taaa :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 cena średnia - za 1500 kupujesz bez problemu - tylko pamietaj że sama navi nic Ci nie daje - u Ciebie koszty będą dużo większe Napisz do Protona - on miał tą samą sytuacje - musiał przerabiać tunel i klimatronic - zapytaj ile go całość wyniosła Mirek ale to jest cena że wjezdzam moim autem płace tyle i wyjezdzam z RNS i nic mnie nie obchodzi + moge sobie wybrać logo S4 lub RS4
egon47 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wszystkim Pitek mam sprawe bedziesz w piatek na zlocie?? i czy dalo rade by wyczyscic u mnie styki z imobilajzera bo slyszalem ze to juz robiles:)
MAJKI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak zwykle jak jest potrzebny ten od działu Newbie to go nie ma ale do spamu to pierwszy :> Guru przeczytaj kilka stron wczesniej czy macie identyko huśtawke bo jak nie to musze zamówić na gwałt :gwizdanie: żebyś pozniej nie gadał że u konkurencji kupuje
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 majki a moze bys sobie dal obszyc fotele skora?? robisz jak chcesz i nie wychodzi tak drogo...ja sie orientowalem do mnie to 2k i to tak jak chce... kiere jak zmienisz tez mozesz obszyc 150 zl takie cos czym chcesz...ja bede moja obszywal perforowana... boczki tez koles robi...jest dobry w tym
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wszystkim Pitek mam sprawe bedziesz w piatek na zlocie?? i czy dalo rade by wyczyscic u mnie styki z imobilajzera bo slyszalem ze to juz robiles:) Piterra dołączam się do prośby :gwizdanie: u mnie też czasem walka z immo na kilka włożeń kluczyka majki a moze bys sobie dal obszyc fotele skora?? robisz jak chcesz i nie wychodzi tak drogo...ja sie orientowalem do mnie to 2k i to tak jak chce... kiere jak zmienisz tez mozesz obszyc 150 zl takie cos czym chcesz...ja bede moja obszywal perforowana... boczki tez koles robi...jest dobry w tym Boniu co to za gościu i jak cena za boczki do B5 by wyglądała?
Rekomendowane odpowiedzi