Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dopiero wstałeś ???? GRUUUUUUUUBO - ( spisz dłużej niż ja) :decayed:

Opublikowano

śpiochy bezrobotne :polew:

Opublikowano

no przed chwilą... zdążyłem się już umyć i kawę zrobić :decayed:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 13:10_________________________________________________Miron nie bezrobotne :cool1:

trzeba sobie zarobić na taki system :naughty:

:polew:

Opublikowano

śpiochy bezrobotne :polew:

A ty się za robotę weź - ktoś musi na nas robić :decayed:

Opublikowano

właśnie... wystarczy że Ty zapier.... My mamy od tego ludzi :kox:

Opublikowano

no własnie robię :decayed:

Opublikowano
1260090948_by_piotrunia86_500.jpg
Opublikowano

Prezes to jak już tak robisz to kiedy eSka dla mnie? :kox::decayed:

Opublikowano

Prezes to jak już tak robisz to kiedy eSka dla mnie? :kox::decayed:

od razu potem jak od Ciebie dostanę A5 :decayed:

Opublikowano

nie ma się co w a5 bawić... s5 :slina::kox:

Opublikowano

Somes -> tu pisze kiedy będziesz miał A5 ::

1259706120_by_basi90_500.jpg

oczywiście wszystkim życzę, żeby było Was stać na nie wcześniej - będę miał wpływowych znajomych :decayed:

Opublikowano

ja sobie muszę kupić takie cudo póki młody jestem bo jak dzieciaki dojdą to już tylko avanty :confused4::decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 13:29_________________________________________________spadam na sośnice do lakiernika zobaczyć jak tam progress ze zderzaczkami idzie :kox: :kox:

Opublikowano

nie ma się co w a5 bawić... s5 :slina::kox:

jak A5 to tylko z 3.0tdi :naughty:

Opublikowano

Q.. z dużą suszarą... wydajniejszymi wtryskami... fmic... i czipsem na 400 konia :slina: taaa :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

cena średnia - za 1500 kupujesz bez problemu - tylko pamietaj że sama navi nic Ci nie daje - u Ciebie koszty będą dużo większe :wink4:

Napisz do Protona - on miał tą samą sytuacje - musiał przerabiać tunel i klimatronic - zapytaj ile go całość wyniosła :wink4:

Mirek ale to jest cena że wjezdzam moim autem płace tyle i wyjezdzam z RNS i nic mnie nie obchodzi + moge sobie wybrać logo S4 lub RS4 :tongue4:

Opublikowano

:hi: Wszystkim

Pitek mam sprawe bedziesz w piatek na zlocie?? i czy dalo rade by wyczyscic u mnie styki z imobilajzera bo slyszalem ze to juz robiles:)

Opublikowano

Jak zwykle jak jest potrzebny ten od działu Newbie to go nie ma ale do spamu to pierwszy :>

Guru przeczytaj kilka stron wczesniej czy macie identyko huśtawke bo jak nie to musze zamówić na gwałt :gwizdanie: żebyś pozniej nie gadał że u konkurencji kupuje :naughty:

Opublikowano

majki a moze bys sobie dal obszyc fotele skora?? robisz jak chcesz i nie wychodzi tak drogo...ja sie orientowalem do mnie to 2k i to tak jak chce... kiere jak zmienisz tez mozesz obszyc 150 zl takie cos czym chcesz...ja bede moja obszywal perforowana... boczki tez koles robi...jest dobry w tym :)

Opublikowano

:hi: Wszystkim

Pitek mam sprawe bedziesz w piatek na zlocie?? i czy dalo rade by wyczyscic u mnie styki z imobilajzera bo slyszalem ze to juz robiles:)

Piterra dołączam się do prośby :gwizdanie: u mnie też czasem walka z immo na kilka włożeń kluczyka :mysli:

majki a moze bys sobie dal obszyc fotele skora?? robisz jak chcesz i nie wychodzi tak drogo...ja sie orientowalem do mnie to 2k i to tak jak chce... kiere jak zmienisz tez mozesz obszyc 150 zl takie cos czym chcesz...ja bede moja obszywal perforowana... boczki tez koles robi...jest dobry w tym :)

Boniu co to za gościu i jak cena za boczki do B5 by wyglądała? :cool1: