miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 ludziska - Egonowi trzeba dać znać że do biedronki zusi zaiwaniać
Patrikos28 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ludziska - Egonowi trzeba dać znać że do biedronki zusi zaiwaniać Pewnie pojawi się na forum dzisaj lub jutro to mu sie przypomni :polew:
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 gdzie ta dyskusja o kropkach? bo to interesujący mnie temat i mam coś do powiedzenia! dobry wieczór
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 gdzie ta dyskusja o kropkach? bo to interesujący mnie temat i mam coś do powiedzenia! dobry wieczór Na pewno na dziale tylko dla wybranych czyt. kolorowych
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no dajcie tez Somesowi kropka przygarnac, nie badzcie tacy
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 somes dokladnie nic nie dorzucaj...Tobie uratowalem tylek a sam dostalem
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 wiem Boniu i dlatego chcę powiedzieć że to niesprawiedliwe!! albo mi oddaj swojego albo ja też powinienem dostać
egon47 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ludziska - Egonowi trzeba dać znać że do biedronki zusi zaiwaniać Pewnie pojawi się na forum dzisaj lub jutro to mu sie przypomni :polew: spoko ja odkladalem z kazdego zlotu piwo zebym niekupywac wiec sie niedziwcie jak kazdy dostanie inne
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 spoko ja odkladalem z kazdego zlotu piwo zebym niekupywac wiec sie niedziwcie jak kazdy dostanie inne :polew: spadam na rejon... będę tu potem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ludziska - Egonowi trzeba dać znać że do biedronki zusi zaiwaniać Pewnie pojawi się na forum dzisaj lub jutro to mu sie przypomni :polew: spoko ja odkladalem z kazdego zlotu piwo zebym niekupywac wiec sie niedziwcie jak kazdy dostanie inne :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 22:16_________________________________________________Dlatego nigdy na spocie nie pił
miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 miron daj somesowi krope... po co ? od razu mu konto zablokuje
miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 :polew: sms obraz mirona moze da krope za takie coś nie daje - bo wszyscy by mieli
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 :polew: sms obraz mirona moze da krope za takie coś nie daje - bo wszyscy by mieli :polew: :polew: dobrze wiedzieć
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no to sie musi podlizywac....hahahaha moze to podziala [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 22:23_________________________________________________ida spac dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi