Patrikos28 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pucek chyba nie przyjdzie mi się startnąć z 1.8t q w serii bo widzę że rzeźba na poważnie tam rusza pod maską? zawsze mozesz sie z moim styknać
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ciekaw jestem bo po programie z 1.8t minimalnie przegrywałem trochę teraz porobiłem choć na korekcie jeszcze nie byłem kreski sobie jeszcze odpuszczam bo muszę skończyć furaka
bakuś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja chętnie połowę wezmę Pucek mi zamowi ten bandaz , jest go 10 m wiec smialo na nasze furki wystarczy - wiec mozemy sie podzielic :gwizdanie: Z wielką chęcią. To fajnie, będzie jedna przesyłka z kulerkiem? Dobry rezacz.... to mówisz że za tydzień będę miał orurowanie? a o jakim przekroju masz zamiar zrobić to orurowanie? W takim jakim ktoś sobie zażyczy. Ten i w sumie mój też, będą 2" (50mm śr. wew) Taka jak turbo.
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to potem mam nocke więc mnie nie będzie, a w następnym tygodniu to będą święta więc chyba spocika nie będzie, no i jak już między świętami a nowym rokiem wpadnę to będzie koło 180 kuca, bez programu mam taką nadzieję Kamil, no właśnie, bo ja mam nawet swoją rurke, ale do tego brakuje kolanek + spawanie
bakuś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Luzik. To już jest dla mnie obojętne czy Ty będziesz miał materiał i ew. dokupisz sobie kolanka czy ja się tym zajmę.
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no to bardzo fajnie, cieszy mnie takie załatwianie spraw, spadłeś mi z nieba a miało być na gumach ze stara będzie przynajmniej profi jak już będziesz mógł się tym zająć to daj cynka a napewno Cię odwiedzę
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pucek a jak byśmy się tak z rolki puścili? tylko gdzie i na 15tkach bym musiał
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 z rolki, czemu nie, na strefie też ostatnio dało rady
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 bo na 15tkach to mi będzie mielić i mielić więc lepiej rolka... poza tym quattro vs fwd więc wiesz tak co by sprawiedliwie było :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no to bardzo fajnie, cieszy mnie takie załatwianie spraw, spadłeś mi z nieba a miało być na gumach ze stara będzie przynajmniej profi jak już będziesz mógł się tym zająć to daj cynka a napewno Cię odwiedzę ehhh... Jak coś to dzwoń po prostu, bo ja ogólnie to nie mam na nic czasu.
Patrikos28 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 z rolki, czemu nie, na strefie też ostatnio dało rady w moim przypadku to tylko wchodzi przejazd z rolki na tamtym sliskim Asfalcie :gwizdanie: do piatku bede juz na zimowkach wiec przyczepnosc moze troche sie zwiekszy
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no to bardzo fajnie, cieszy mnie takie załatwianie spraw, spadłeś mi z nieba a miało być na gumach ze stara będzie przynajmniej profi jak już będziesz mógł się tym zająć to daj cynka a napewno Cię odwiedzę ehhh... Jak coś to dzwoń po prostu, bo ja ogólnie to nie mam na nic czasu. spoko, napewno się odezwe SoMeS, żebym nie wdupił z tej rolki Patrikos, wtedy to tam był tragiczny ten asfalt, ale teraz napewno ten syf zmył deszcz
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie no Patrikos z Tobą to możemy z postoju bo oboje mamy ośki ale to nie wcześniej jak za 2 tygodnie Pucek nie no raczej dostane więc nie bój się :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nawet jak bym dostał to będzie dobra motywacja na przyszły sezon, na 300 kucy :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja rzeźbę w silniku kończę więc nawet jak dostaniesz to następnym razem mnie objedziesz
Patrikos28 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie no Patrikos z Tobą to możemy z postoju bo oboje mamy ośki ale to nie wcześniej jak za 2 tygodnie Pucek nie no raczej dostane więc nie bój się :gwizdanie: jak chcesz wygrac to tylko w ten piątek bo za 2 tydnie to bedzie juz 170km bo montuje rurke Gregorkę :polew:
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 po pracy Myślisz że kogoś to interesuje???
Rekomendowane odpowiedzi