Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:friends: nie płacz... dziadku :decayed:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiem Mirek, ale czy dla starszych panów??? oj chyba przesadziłeś, prędzej A6/A8 a nie takie B7, Twoje to wyglada jak taki rodzinny zapierdalacz

a że jeszcze jestem kawalerem, dlatego też korzystam :wink4: ale rezać przy aucie mając dziecko to nic złego :>

Opublikowano

dlatego Mirek ja nigdy tego błędu nie zrobię i najpierw a5 dosiądę :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

No ja też w tym żadnego problemu nie widzę... hehe :decayed:

Opublikowano

wiem Mirek, ale czy dla starszych panów??? oj chyba przesadziłeś, prędzej A6/A8 a nie takie B7, Twoje to wyglada jak taki rodzinny zapierdalacz

a że jeszcze jestem kawalerem, dlatego też korzystam :wink4: ale rezać przy aucie mając dziecko to nic złego :>

niby nic złego - ale jak będziesz chciał jakies młodsze autko to już możliwości będą o wiele mniejsze ( w kupnie autka rodzinnego a zarazem oszczędnego i dobrego do modzenia ) :wink4:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:22_________________________________________________

dlatego Mirek ja nigdy tego błędu nie zrobię i najpierw a5 dosiądę :gwizdanie: :decayed:

będę pierwszy :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:22_________________________________________________choć wiem że w tym roku już fury nie zmienię :decayed:

Opublikowano

chyba emblemat :naughty:

niby tak, ale takie padło jak Ty masz to by mnie zadowoliło, szybkie, dobre spalanie, komfort + wygląd[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:23_________________________________________________buhhhahhah w tym roku :polew:

Opublikowano

a z drugiej strony jak dzieciak będzie już starszy to znowu będzie można o czymś bardziej sportowym pomyśleć :naughty:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:24_________________________________________________

chyba emblemat :naughty:

niby tak, ale takie padło jak Ty masz to by mnie zadowoliło, szybkie, dobre spalanie, komfort + wygląd[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:23_________________________________________________buhhhahhah w tym roku :polew:

nie ma się co śmiać - w prowidencie już mi przed nosem drzwi zamykają :polew:

Opublikowano

wyobraźcie sobie tą kupę starych mięśni i 45 lat na karku w S5 :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wyobraźcie sobie tą kupę starych mięśni i 45 lat na karku w S5 :polew: :polew: :polew:

:decayed::tongue4:

i wyobraźcie sobie - że na światłach podjeżdża Pucek z laską - staje obok - ona ptrzy na niego - potem na mnie - i wsiada do mnie :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________a Pucek na chatę - i zaś pół wieczoru na ręcznym :polew:

Opublikowano

masz szczęście że wiem że żartujesz :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:34_________________________________________________a ciąg dalszy tej opowieści mógł by być taki że wsiadła by, po miesiącu miał byś puste konto, pusty garaż a Pucek by miał S5 + laskę + kasę

opłacało by się jechać miesiąc na ręcznym :kox::polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

widzisz, nie opłacało by Ci się to :naughty:

Opublikowano

Wy to macie k**wa fantazję :polew: :polew:

Opublikowano

Wy to macie ku***a fantazję :polew: :polew:

skończ to Jony Bravo a potem pisz bo całego kompa z ketchupu upaćkasz :decayed:

Opublikowano

Tobie fantazja włancza się w niedzielę, myślisz że to kluski, rolada i czerwona kapusta a to tylko bigos z "krałzy"

Opublikowano

skończ to Jony Bravo a potem pisz bo całego kompa z ketchupu upaćkasz :decayed:

Dobra dobra ja nie powiem kto goni ich aż do Knurowa z dostawą :decayed:

Tobie fantazja włancza się w niedzielę, myślisz że to kluski, rolada i czerwona kapusta a to tylko bigos z "krałzy"

A ty co po ryju chcesz :baseball:

:polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

jebaj :polew: