Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, adres e-mail to jedyna dostępna forma logowania na forum.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie o logi chodzi chodziło o coś w stylu resetu kompa czy coś takiego, bo powiedział że musi się "uczyć od nowa", bo tak moze jej to troche zająć

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i silnika? :mysli:

Silnik mam za***isty, z potencjałem :wink4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:08_________________________________________________

nie o logi chodzi chodziło o coś w stylu resetu kompa czy coś takiego, bo powiedział że musi się "uczyć od nowa", bo tak moze jej to troche zająć

A to nie pomogę ... ;(

nici z przejażdżki eSą :gwizdanie:

Opublikowano

Dogi, zadzwoń do Darka...chcesz numer?

powinien wiedzieć o co chodzi :gwizdanie:

Opublikowano

Dogi, zadzwoń do Darka...chcesz numer?

powinien wiedzieć o co chodzi :gwizdanie:

w sumie powinien :mysli:

Opublikowano

no i cisza :decayed:

Opublikowano

no i dobrze

Opublikowano

podeślij mi na PW- co to za Darek? Nie kojarze? A może ktoś ma kontakt do Keżora?

Opublikowano

no i cisza :decayed:

dr. House oglądałem :tongue4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:23_________________________________________________

podeślij mi na PW- co to za Darek? Nie kojarze? A może ktoś ma kontakt do Keżora?

keżor nie będzie wiedział :gwizdanie:

ale zapytam do pewnosc..

Opublikowano

a ja jeszcze jutro do pracy do 12.00 i wekend :naughty:

Opublikowano
:hi: siemacie spamerzy widze ze glowni na forum sa dostepni ale czytal tego spamu dzisiaj nie dam rady jak cos o mnie bylo to wam sie upieklo wpierdzielu nie bedzie
Opublikowano

:hi: siemacie spamerzy widze ze glowni na forum sa dostepni ale czytal tego spamu dzisiaj nie dam rady jak cos o mnie bylo to wam sie upieklo wpierdzielu nie bedzie

:gwizdanie:

Opublikowano

oooooo dzięki ci łaskawy panie :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:31_________________________________________________za dobryś :decayed:

Opublikowano

po raz kolejny pytam, TO TY PRACUJESZ??? :polew:

Opublikowano

po raz kolejny pytam, TO TY PRACUJESZ??? :polew:

:gwizdanie:

Opublikowano

oooooo dzięki ci łaskawy panie :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:31_________________________________________________za dobryś :decayed:

no nie ma sprawy krolu ty tam lepiej gon do maxa wagowac a nie na forum siedzisz problem rozwiazywac

Opublikowano

Diman, też się martwisz...ważne że Tobie jedzie :polew:

Opublikowano

no nie ma sprawy krolu ty tam lepiej gon do maxa wagowac a nie na forum siedzisz problem rozwiazywac

On już u mnie był z 3 h temu :gwizdanie: :gwizdanie:

Povagowane :D

Opublikowano

Diman, też się martwisz...ważne że Tobie jedzie :polew:

ano martwie sie bo chlopak ma problem z czujnikiem cieczy albo z termostatem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:40_________________________________________________

On już u mnie był z 3 h temu :gwizdanie: :gwizdanie:

Povagowane :D

no i co mu wyszlo czujnik czy termostat