krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 wkoncu ktos to porzadnie wytlumaczyl dla tepakow forumowych wielkie dzieki krolu no i wlasnie dzisiaj mi sie lampka z poduszki zaswiecila jak nie ma czym jej wylaczyc ale z tym da sie jezdzic zawsze tak jest na 3 dni pożyczysz i akurat jest Ci to potrzebne, a tak pół roku się kurzy...
diman Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wiec kto pomoze jutro sprawdzic ten mój zestaw CB czy dobrze gada ? Diman Ty cos sie znasz na CB :gwizdanie: spoko zobaczymy jak to chodzi ale za wiele sobie nie obiecuj nie jestem fachowcem w tej dziedzinie
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 A i staraj się nie dachować bo teraz żadna poduszka nie działa...
Patrikos28 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wiec kto pomoze jutro sprawdzic ten mój zestaw CB czy dobrze gada ? Diman Ty cos sie znasz na CB :gwizdanie: spoko zobaczymy jak to chodzi ale za wiele sobie nie obiecuj nie jestem fachowcem w tej dziedzinie oki kazda ocena bedzie dobra , Ty tez masz unidena wiec wiesz jak to powinno odbierac .
diman Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 no to mnie pocieszyles krolu niech cie drzwi dzieki no i zebys wiedzial dwa miesiace lezal w schowku i nic
Patrikos28 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 jestem 19 , własnie Egona wyprzedzilem
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Aleście pojechali.......................... słabiutko Pucek mendo społeczna przyjedź no w piątek to zobaczysz
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 nara [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 18:38_________________________________________________
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Aleście pojechali.......................... słabiutko Pucek mendo społeczna przyjedź no w piątek to zobaczysz Kochany, będę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 o nie ja spadam nara Uciekaj uciekaj Aleście pojechali.......................... słabiutko Pucek mendo społeczna przyjedź no w piątek to zobaczysz Kochany, będę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Dobra k**wa po tym tekście ci wybaczam :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 felga 8'' 18'' et 45 jak to będzie wyglądać? w miare dobrze ale najlepiej gdybys dolozyl dystanse po 10 mm dystans do przodu 12-15 , do tyłu koło 20-22 i jest koksik nie za duzo troche ale wg mnie musisz celować w ET 35, 38 wzorowa odpowiedz kurde, szukam czegoś podobnego do tych starych, ale nic nie ma, RS6 znów są oklepane, a z A8 mi się podobają ale są takie zwykłe, mam jakoś parcie na coś z rantem do sedana tylko rancik i bedzie kozak moze cos z RH? ZW1, ZW3...
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 felga 8'' 18'' et 45 jak to będzie wyglądać? w miare dobrze ale najlepiej gdybys dolozyl dystanse po 10 mm dystans do przodu 12-15 , do tyłu koło 20-22 i jest koksik nie za duzo troche ale wg mnie musisz celować w ET 35, 38 wzorowa odpowiedz kurde, szukam czegoś podobnego do tych starych, ale nic nie ma, RS6 znów są oklepane, a z A8 mi się podobają ale są takie zwykłe, mam jakoś parcie na coś z rantem do sedana tylko rancik i bedzie kozak moze cos z RH? ZW1, ZW3... Co ty k**wa na technicznym jesteś wy***rdalaj mi stąd z takimi tekstami :polew:
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Arek, a jak dokładka? sprawdzałeś? ja sam nie wiem czego chcę, niech ktoś na spota weźmie jakiś dobry aparat, zrobie jakieś fotki wkońcu :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja bym się tą lustrzaną musiał wreszcie obsługiwać nauczyć ale cyfrówkę mogę Pucek wziąść
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja sam nie wiem czego chcę, niech ktoś na spota weźmie jakiś dobry aparat, zrobie jakieś fotki wkońcu :gwizdanie: Weź sobie na kartce auto narysuj a my ci dorysujemy różne felga na spocie [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 18:52_________________________________________________Ps. Tylko ołówkiem żeby można było symulować powiększanie błotników
Rekomendowane odpowiedzi