Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 mogę na chwilkę zamknąć temat ? - muszę się iść odlać :polew: :polew: :polew: to ja też, bo zaraz popuszczę - trzymam od 1360 conajmniej.... To do 1400 wytrzymasz
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 mogę na chwilkę zamknąć temat ? - muszę się iść odlać :polew: co do eu to mają specyficzny klimat ale są ludzie co znają się na rzeczy i zawsze pomogą ja generalnie z tamtego forum korzystam tylko do spotów Holenderskich lub Niemieckich
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 mogę na chwilkę zamknąć temat ? - muszę się iść odlać :polew: :polew: :polew: to ja też, bo zaraz popuszczę - trzymam od 1360 conajmniej....
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 mogę na chwilkę zamknąć temat ? - muszę się iść odlać :polew: co do eu to mają specyficzny klimat ale są ludzie co znają się na rzeczy i zawsze pomogą ja generalnie z tamtego forum korzystam tylko do spotów Holenderskich lub Niemieckich No a na katowickich jest mega wiocha ... ludzie z .eu do kezora dzwonią jak maja problem.. :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 sory że tak długo ale jeszcze sobie piwo z lodówki wziąłem [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:41_________________________________________________ Co to ku***a było :!::!::!::!: sikanie
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Se pustą buteleczkę postaw pod biurkiem ja tak robię od kiedy Pucek zaczął się udzielać na forum :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ej patrzcie to :polew: Jak uciec z tego wątku? Chcę go anulować definitywnie. Nie pałam żadnym pozytywnym uczuciem do tego przedsięwzięcia. Wręcz przeciwnie. Raz się odezwałem (w dosyć wymowny sposó i nie mogę sie opędzić od "B5 Baattallioon".
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Guru się ciesz że mi sie klocka nie chciało bo do teraz byłoby zakmnięte
boniu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ta postaw pod biurkiem i zrob tak jak ten koles ze sloikiem :polew:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 A Kerczi podgląda i nic nie pisze chyba się deczko zestresował [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:44_________________________________________________ ta postaw pod biurkiem i zrob tak jak ten koles ze sloikiem :polew: Ty to masz dziwne poczucie humoru :polew:
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ej patrzcie to :polew: Jak uciec z tego wątku? Chcę go anulować definitywnie. Nie pałam żadnym pozytywnym uczuciem do tego przedsięwzięcia. Wręcz przeciwnie. Raz się odezwałem (w dosyć wymowny sposó i nie mogę sie opędzić od "B5 Baattallioon". tez kiedyś czytałem batalion ale dałem sobie spokój :gwizdanie: wyrezam lampki i fele zamówię nalepki i tyle :gwizdanie: bardziej chce do BAT klubu
boniu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 no co Ty miron...poprostu smiac mi sie chce z siemiana...nie zauwazyles ze sie nie oddzywa nigdzie ?? buheheh
Rekomendowane odpowiedzi