miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 tak graja słyszałem że Twoja drużyna ostatnio przegrała 3:0 ( z czego 2 bramki Ty strzeliłeś )
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 też bym w piłe pograł Guru masz ramki klubowe?
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 też bym w piłe pograł Guru masz ramki klubowe? No oczywiście [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:29_________________________________________________ tak graja słyszałem że Twoja drużyna ostatnio przegrała 3:0 ( z czego 2 bramki Ty strzeliłeś ) To mógł by grać w naszej narodowej reprezentacji
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 odsprzedaż jedną? bo przyznam szczerze że nie zakładałem bo nie chciało mi się zamawiać
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pamietasz Miron jak mowiles na Zimowym swojemu Mlodemu zeby nie gadal z wujkiem Kerczim bo on ma Diesla?? Co teraz?? Syn sie do Ciebie nie przyznaje?? :polew:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 odsprzedaż jedną? bo przyznam szczerze że nie zakładałem bo nie chciało mi się zamawiać Keżor ma to możesz kupić bo moje są "używane"
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 ok - do jutra na zlocie [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:31_________________________________________________ Pamietasz Miron jak mowiles na Zimowym swojemu Mlodemu zeby nie gadal z wujkiem Kerczim bo on ma Diesla?? Co teraz?? Syn sie do Ciebie nie przyznaje?? :polew: a no fakt - było coś takiego
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pamietasz Miron jak mowiles na Zimowym swojemu Mlodemu zeby nie gadal z wujkiem Kerczim bo on ma Diesla?? Co teraz?? Syn sie do Ciebie nie przyznaje?? :polew: a no fakt - było coś takiego Aleś teraz podpadł :polew:
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 to weźcie mi na zlot ktoś sztuke :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pamietasz Miron jak mowiles na Zimowym swojemu Mlodemu zeby nie gadal z wujkiem Kerczim bo on ma Diesla?? Co teraz?? Syn sie do Ciebie nie przyznaje?? :polew: a no fakt - było coś takiego Aleś teraz podpadł :polew: ale tam podpadł - no ale po takim czasie pamietać..............to się chwali - spoko że zapisujesz moje teksty
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pamietasz Miron jak mowiles na Zimowym swojemu Mlodemu zeby nie gadal z wujkiem Kerczim bo on ma Diesla?? Co teraz?? Syn sie do Ciebie nie przyznaje?? :polew: a no fakt - było coś takiego Aleś teraz podpadł :polew: ale tam podpadł - no ale po takim czasie pamietać..............to się chwali - spoko że zapisujesz moje teksty nie no poprostu zastanawiam sie jak sie teraz z Synem mijasz na schodach...nie patrzysz Mu w oczy??
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pamietasz Miron jak mowiles na Zimowym swojemu Mlodemu zeby nie gadal z wujkiem Kerczim bo on ma Diesla?? Co teraz?? Syn sie do Ciebie nie przyznaje?? :polew: a no fakt - było coś takiego Aleś teraz podpadł :polew: ale tam podpadł - no ale po takim czasie pamietać..............to się chwali - spoko że zapisujesz moje teksty nie no poprostu zastanawiam sie jak sie teraz z Synem mijasz na schodach...nie patrzysz Mu w oczy?? Mały już pewnie myśli o kupnie benzyniaka co się z ojcem będzie gnojowozem woził
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Prezes nie chcę nic mówić ale ten nowy Cię niszczy :polew:
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Prezes nie chcę nic mówić ale ten nowy Cię niszczy :polew: nie wypada gościa zniechęcać do wizyt tutaj - on wie jak jest naprawdę ( nie widzisz jego PW )
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 widzi widzi...lacznie z tym pw w ktorym Ci tlumacze za pomoca jakiego programu preparowac wiadomosci od "kolegow/przyjaciol"
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 w sumie racja... może nie żartował z tym zaproszeniem na niedziele... a wiadomo... jak będziemy w gościach to i obiad muszą postawić, rozrywkę zapewnić
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 wpadajcie, wielkie rzeczy, ruscy przyjezdzaja do nas do aquaparku ogladac bo u nich nie ma takich, to i Knurow moze przyjechac do nas do baru mlecznego,...postawimy Wam
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron przeliczyłem mam 71... no to jeszcze z 30
piterra Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 kufa tyle czytania :wallbash: :wallbash: chyba się powściekaliście a na spocie to nikt nie ma nic konkretnego do powiedzenia :kox: :kox: a mnie jutro niestety nie ma F U C K ale Arek przekaż Krolowi przesyłkę, a on ma coś dla Ciebie ode mnie pozdrawiam i życzę WAM Wszystkim jak zwykle udanego spota a u mnie na zewnątrz prószy drobniutki śnieg :thumbup: :banan: :radocha: :radocha:
Rekomendowane odpowiedzi