marcinA4 TDI Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 cześć chłopaki czytałem że można założyś wtryski od afn do silnika 1z napiszcie prosze czy jest taka możliwość i czy wystarczy tylko wtryski czy coś w oprogramowaniu jeszcze trzeba zmieniać
spanky Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 cześć chłopaki czytałem że można założyś wtryski od afn do silnika 1z napiszcie prosze czy jest taka możliwość i czy wystarczy tylko wtryski czy coś w oprogramowaniu jeszcze trzeba zmieniać wystraczy tylko zmienic wtryski oraz podkladki (nie pamietam jak z wtyczke od wtrysku sterujacego czy trzeba ja przelutowac :roll: ) i jezdzic ... :twisted: oczywiscie po wymianie profilaktycznie podpiac Vag'a i zobaczyc czy podstawowe parametry sa w normie ..... ;-)
baskecior Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Tak jak powiedział Spanky ... wszystko pasuje idealnie. Trzeba tylko pobawić się lutownicą. Wymianę nalezy przeprowadzić w sterylnych warunkach. Konieczne będą nowe podkładki pod wtryski.
Grzesiekkbc Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 O co chodzi z tą lutownicą? Ja nie zmieniałem nic bo wtyczka pasowała P&P
Rekomendowane odpowiedzi