Opublikowano 8 Lutego 201313 l Cześć Znajomy zamontował sobie właśnie HID-y do swojej a4 b5. I przyznam ze mimo że zawsze byłem przeciwnikiem tego, doszedłem do wniosku że fajnie to świeci. Powiedzcie mi co z zakłóceniami on mówi że jego zestaw który kupił śmiga jak ta lala i nie zakłóca cb ani radia. Kupił to ZESTAW HID KSENON H1 H7 H11 +GRATIS LED W5W WWA (2933531360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 100zł to nie wydatek moim zdaniem - tylko szkoda by było wywalać to do śmieci jak błędy wyskakują i szumi wszystko w samochodzie. Miał ktoś do czynienia z czymś takim? Wiem ze na pewno miał bo nie każdy jeździ na oryginalnym xenonie
Opublikowano 8 Lutego 201313 l już z tymi dowodami nie przesadzajmy jak nie bedzie siało błędów to ok. w co wątpie niestety bo takie rzeczy moga po jakimś czasie sie ujawnić ---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- tylko w tej cenie to się cudów nie spodziewaj
Opublikowano 8 Lutego 201313 l Autor Mam teraz Philipsy Blue coś tam. Ale jak zobaczyłem różnice u znajomego który zmienił na takie coś to spora różnica. Co do dowodu, hmm 5 minut roboty i nowe żarówki siedzą w samochodzie. Po za tym mam więcej rzeczy za które mogą mi zabrać dowód niestety
Opublikowano 8 Lutego 201313 l Pierwszy lepszy kumaty gliniarz zabierze Ci dowód. Nie ma spryskiwaczy to napewno się kapnie. Wiem bo mnie złapali 50zł i zatrzymanie dowodu. No i oczywiście przekładka spowrotem na zwykłe, badanie techniczne musisz zrobić żeby mieć potwierdzenie dla gliniarzy że wszystko ok.
Opublikowano 8 Lutego 201313 l witaj Akurat dzisiaj wymieniłem żarniki w moich hid. Szczerze to bym nie zakładał ale były wraz z samochodem to zostały. Efekt jest:P Nie mam żadnych zakłóceń Musisz mieć jedynie dobry akumulator. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- A dobrze byłoby jakbyś wymienił postojówki na led bo żółte nie bardzo pasują
Opublikowano 8 Lutego 201313 l Miałem i wyciągnołem przez gliniarzy. Jak chcesz to Ci sprzedam są to jakieś lepsze płaciłem za nie 219zł a sprzedam za 100.
Opublikowano 9 Lutego 201313 l Zakłócały radio i Cb jednak po owinięciu folią aluminiową przewodów od przetwornicy do żarnika było to mniej odczuwalne i nie przeszkadzało. A co do błędów to sprzedający twierdził że nie powinno być. Ja nie mam w aucie opcji spalonych żarówek więc nie mogę potwierdzić.
Opublikowano 9 Lutego 201313 l Zaklocenia CB beda napewno jesli nawet zwykle radio zakloca.Bledow na FIS-ie nie bedzie jesli nie masz kontroli zarowek. Jesli chcesz miec wieksza pewnosc ze nie bedzie zaklocen szukaj przetwornic cyfrowych.Pamietaj ze im wyższa temperatura zarnika tym bardziej swieca na niebiesko i jednoczesnie slabiej oswietlaja droge.
Opublikowano 10 Lutego 201313 l Zaklocenia CB beda napewno jesli nawet zwykle radio zakloca.Bledow na FIS-ie nie bedzie jesli nie masz kontroli zarowek.Jesli chcesz miec wieksza pewnosc ze nie bedzie zaklocen szukaj przetwornic cyfrowych.Pamietaj ze im wyższa temperatura zarnika tym bardziej swieca na niebiesko i jednoczesnie slabiej oswietlaja droge. i tym bardziej rzucają się w oczy jako pseudo xenony...
Opublikowano 10 Lutego 201313 l jeśli założysz 6000K , to prędzej czy pózniej poleci dowód , 4300K , tak się nie czepiają. Przetwornice cyfrowe z canbusem. Tylko to już nie 100zł. najtańszy zestaw ok 200zł. a to oczywiście chińszczyzna i nie koniecznie musi wszystko działać.
Opublikowano 10 Lutego 201313 l 4300K są oryginalnie montowane w B8 wiec ta barwa jest godna polecenia
Opublikowano 10 Lutego 201313 l 4300K jest najbardziej naturalną barwą. Reszta jak kto lubi. Ale im więcej K tym wieksze ryzyko spotkania sie z :police:
Opublikowano 11 Lutego 201313 l Autor Znalazłem jeszcze 2 zestawy ciekawych żarówek Philips Diamond Vision 5000K - podobno lepsze od BV Oraz patrząc na niektórych kolegów z forum zauważyłem GP Thunder