marcin78 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Tylna czesć podsufitki, trzyma sie dosć mocno na zatrzaskach. Najlepiej zacząć po rogach odchylając i z wyczuciem ciągnąć aż puszczą, kurde ale pojechałem ale bez podtextóf.
sebul Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Jakies foto pogladowe, gdzie one sa i ile ich jest ?
audiaudi Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 trzyma sie chyba na 4 spinkach, podważasz listwę na całej długości i delikatnie ciągniesz do siebie
marcin78 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie pamiętam teraz ile i gdzie są ale jak sie zabierzesz za odchulanie to bedziesz widział, jedyne foto jakie znalazłem, prawy górny róg to jest wzmacniacz.[Audi A4 B6] Słaby odbiór radia
sebul Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Zaczynac od strony szyby tak ? I sa to tylko spinki ? Nic wiecej ? Zero srubeczek ?
audiaudi Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 poza spinkami masz na krańcach i na samych środku listwy kołeczki, które jak zakładasz listwę wchodzą w swoje miejsce i spinki zaskakują, zaczynaj od szyby, nic nie połamiesz można rwać na chama
sebul Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzięki wielkie, jak troszkę będzie na plusie to zadziałam coś Bo mało co slucham radia(wole CD), ale skoro jest to powinno dzialac jak trzeba
Kazik123 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 sebul wal na temat " słaby odbiór radia " masz tam wszytko ładnie opisane demontaż i jak wzmocnić sygnał
Rekomendowane odpowiedzi