kris_91 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jak mozesz to podeslij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kristof pisałeś u mnie w wątku żebym zrobił Ci zdjęcia jak świeci hid w lampach, dopiero doszedłem do ładu bo nie świeciła mi jedna strona, okazało sie że przetwornice zalała woda i styki skorodowały, naprawiłem, kupiłem nowe żarniki 4300 i powiem Ci że teraz jakaś masakra, dają tak mocne światło jak spawarka zrobie fote jesli jestes zainteresowany SIEMA jak mozesz to i mi podeslij pzdrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jest 1000 razy lepiej:wink: Auto jest teraz prze-kox:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Po przemyśleniach doszedłem do wniosku że felgi 8,5J i 9,5J sa zdecydowanie za waskie przez co efekt bylby slaby. Po kilku rozmowach wpadły do mnie Kleemanny w rozmiarach przód 9,5J i tył 10,5J:D Jest zdecydowanie lepiej. Na foto przód z dystansem 12mm a tył 5mm. Co do koloru felg zobaczymy jak wyglądało będzie z czystym autem bo nie było czasu na mycie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 :drool3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jednak felgi buły128 Kolor nawet pasuje do lakieru A4 - zostaje ? Tradycyjnie proszę o zdjęcie z boku Swoje felgi już sprzedałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 miszcz:drool3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Felgi poszly na wymiane bo buła mial chetnego na węższe:) Ja mu dałem moje ktore on sprzedał koledze a on mi dal swoje szersze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Felgi poszly na wymiane bo buła mial chetnego na węższe:) Ja mu dałem moje ktore on sprzedał koledze a on mi dal swoje szersze:) Dobry interes zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 no to pojechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła128 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ładnie siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 miszcz:drool3: amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Heh dzieki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 okropnie brzydko atfuuu jak nie siadło ja bym tu widział ładną czarną stalówke 16stke z ładnym kołpakiem kocur! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Życzę Wszystkim Wesołych Świąt! Zdrowych i pogodnych! ---------- Post dopisany 28-12-2013 at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2013 at 16:44 ---------- Takie tam dzisiejsze rezania: Tak było: A teraz jest tak: Ramki w czarnym piano. Kratki halogenow i moze grili tez pójda w piano. Teraz obowiazkowo czarne lampki i zderzak US:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Odrazu morda lepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie bardzo to pasuje jeżeli masz chromowane relingi i ramki wokół szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi