HiRide Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Mam problem tego typu ze po nagraniu plyty cd w formacie mp3 i wlozeniu jej do navi na ekraniu pokazuje sie jeden utwor na 50 i tylko on gra a jak sie skonczy to znowu zaczyna grac to samo i nie ma mozliwosci wlaczyc nastepny.Nagralem druga plyte ale juz tylko polowe (400mb)i tym razem widzi tylko 3 utwory na kompie i hi-fi wszystko dziala ok i widzi wszystkie mp3.O co moze chodzic? Druga sprawa to "TP" jak to wylaczyc ? TMP mam przekreslone jak slucham radia a TP nie i cos czasami przerywa.
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Oniak Ty masz instrukcję do Rns-e?
ono Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Fajnie kurde co ? hyhy ,jak odebrałem bryke to kupiłem wszystko PL.
HiRide Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 o dzieki wielkie :oklaski: niestety ja nie mam po polsku ani instrukcji do navi ani do auta ale za to po szwabsku jest Ono skoro juz wkleiles jedna strone to moze bedziesz tak dobry i wkleisz wszystkie strony?
alvaro Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 przecież Malik zeskanował całą i link jest w poście o RNS-E w dziale FAQ
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ono skoro juz wkleiles jedna strone to moze bedziesz tak dobry i wkleisz wszystkie strony? Wolalbym juz kupic za 50 zeta na allegro ori ksiazke niz bawic sie w JPGi
Rekomendowane odpowiedzi