iceman__89 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam, czy ktoś orientuje się czy dużo jest roboty z wymianą podsufitki w B7 Avant? Bo chciałbym wymienić u siebie na czarną s-line. Nie wiem tylko jeszcze jak to będzie wyglądało bo mam szarą skórę i czy nie będzie to wyglądało śmiesznie:/ Chciałbym jeszcze zamontować solardach w miejsce mojego ale nie wiem co poza samym solarem potrzebuje (jakieś sterowniki, przekaźniki itd.) Z góry dzięki za odp.
tomcrack27 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wymienilem razem z bratem i zeszło nam gdzieś że 2 h.a jak ci nie będzie sie za bardzo zgrywalo z kolorem foteli to później możesz wladowac fotele od s-line i git.
iceman__89 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 No tak tylko, że wykładzinę i deskę też mam szarą i dlatego się tego obawiam:/
evil_71 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Wymieniaj, efekt na pewno będzie dobry
iceman__89 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 Mówisz o czarnej podsufitce i szarej reszcie?
Rekomendowane odpowiedzi