Kamil_01 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam, mianowicie problem jest taki że zamek centralny, raz zamyka wszystko, a raz tylko drzwi kierowcy i wtedy nie słychać wogóle czy działa co możę być przyczyną, prosze pomożcie to strasznie uciążliwe pzdr. Kamil
Kamil_01 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 nie mogę znaleźć może jakiś odsyłacz pliss [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2008, 12:54 _________________________________________________pomoże ktoś :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 mam to samo, z tego co udało mi się dowiedzieć i wyczytać to wina leży w pompce... trzeba ją przelutować bo wystąpiły zimne luty ale nic więcej nie pomogę bo sam nie za dużo wiem:/ ja planuje na pilota przerobić i mam cichą nadzieję że problem zniknie...:/ aha i mi dzieje się tak nie zawsze, niekiedy niemam wcale problemów a niekiedy to...
domjenick Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 masz wedke a reszte zlow sam http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b6_awx_problem_z_centralnym_zamkiem-t29932.0.html;msg356661;topicseen;highlight,zimne+luty#msg356661
Rekomendowane odpowiedzi