Ciepły Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Problem jest taki ze po wcisnieciu zapalniczki ona sie nie wtyka (lapie) i nagrzewa tylko wyskakuje jak sprezyna gdy wcisne ja do konca palcem ik potrzymam nagrzewa sie normalnie jak to rozwiazac ?? bezpiecznik jest dobry
variocustoms Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam to samo w B7, olałem temat i używam zapalniczki na gaz. Zrób tak samo.
demo84 Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Przyjzyj sie tej "dziurce" gdzie wtykasz zapalniczke , sa tam dwie blaszki trzeba je wygiac delikatnie do srodka (zapewne przylegaja do scianek) srubokretem ( najlepiej plaskim) Nie wyginaj za mocno bo potem zapalniczka nie odskoczy i bedzie sie palic . Przed zabiegiem wyciagnij bezpiecznik bo go szlak trafi. Powinno pomóc
DAWIDBORI Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 nie no nie wiem jak mozecie palic w takich fajnych samochodach:D
YATES Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 nie no nie wiem jak mozecie palic w takich fajnych samochodach:D Może kolega potrzebuje gniazdka nie do zapalania fajek,a do ładowarki lub przenośnego TV.
Grzegorz76 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Przyjzyj sie tej "dziurce" gdzie wtykasz zapalniczke , sa tam dwie blaszki trzeba je wygiac delikatnie do srodka (zapewne przylegaja do scianek) srubokretem ( najlepiej plaskim) Nie wyginaj za mocno bo potem zapalniczka nie odskoczy i bedzie sie palic . Przed zabiegiem wyciagnij bezpiecznik bo go szlak trafi. Powinno pomóc Dokładnie, miałem tak samo i tak zrobiłem i wszystko ok
variocustoms Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Co do zasilania innych rzeczy niż zapalniczka to wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi