krzysztof7 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam. Mam taki problem na zegarze wskaznik temp.dochodzi do temp. i powraca do zera, to samo z rezerwą paliwa włącza się i wyłącza i tak cyklicznie.
krzysztof7 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 Licznik to Jaeger 8D0920900R
bediks Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Dlaczego mnie to nie dziwi:whistling: Wyjscia są dwa, albo naprawiasz swój licznik albo szukasz innego takiego samego co nie gwarantuje ze będzie działał bo w tych jeagerach procesory sypały się jak domki w Czeczeni ( w tym mój ) Zawsze możesz też zakładać pełny fis
krzysztof7 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 procesor był nie dawno wymieniany,chyba sprzedam to auto.
machina Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Załóż pełny fis Jedyne słuszne wyjście:wink: Nie ma co panikować i sprzedawać auta przez licznik:grin: To samo przerabiałem i teraz oko cieszy pełny fis na białym podświetleniu:wink:
bediks Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Tylko ja pie.....ty najpierw dałem 300 zł za wymianę procka we wrześniu nie wiedząc jak tanio i prosto założyć fisa, i teraz za licznik ze sprawnym fisem angola manetke i tarcze euro ori jak narazie wydałem 230 zl Brakuje mi kostek tylko , vag commandera mam i wyjdzie ze fis wyjdzie mnie taniej niż naprawa procka
Rekomendowane odpowiedzi