jarek3251 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 witam prosze was o przetłumaczenie tych kodów ktorych nie rozumiem z angielskiego (do konca) X2A = national sales program Belgium B0A = component parts set without country-specific design requirement C0V steel wheels 6J x 15 offset 45 (five-hole) 1G2 steel spare wheel with original equipment tires 2PG steering wheel 3AF outer right rear view mirror: convex, powered, heated 3BS outer left rear view mirror: non-spherical, powered, heated T0T components for base engine, unit 028.M 3S0 without roof rails/roof load rack 0G1 gearshift lever 8AV without radio, with loudspeaker connections 8RM eight loudspeakers (passive) 1LA disc brakes, front 3FE electric slide/tilt sunroof with sun screen/sunblind 1BA standard suspension/shock absorption dziekuje bardzo
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t6157.0.html; Wszystko, lub prawie wszystko jest w tym temacie..
jarek3251 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 prędzej zdechnę jak tu cos znajde juz po 2 minutach po..alo mi sie w oczach mogłbym prosic po polskiemu jednak
slaweq Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Kolego... ykk dał Ci link do tematu z kodami a Ty jeszcze narzekasz? Przeglądnij te kilka stron i poszukaj bo tam wszystko jest, po polsku też. Skoro Tobie nie chce sie szukac i idziesz na łatwizne to nie licz, że inni poświecą czas i specjalnie będą Ci tłumaczyli.
jarek3251 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 ok ok może i racja sprawdziłem SAM te kody ale w tym linku nie było za cholerę takich tot , 1la, 3fe albo oślepłem
lukaszr Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 ok ok może i racja sprawdziłem SAM te kody ale w tym linku nie było za cholerę takich tot , 1la, 3fe albo oślepłem Ręce mi już czasami opadają - chyba oślepłeś jednak, a na pewno nie czytałeś regulaminu forum. Wiem, że jesteś nowy, ale poczytaj go jednak, a tam dowiesz się, że jest na forum (jak na każdym) wyszukiwarka. Wystarczy w niej wpisać te kody i jest co najmniej kilka postów z wyjaśnieniem co to jest. I nie pisz proszę nazw wątków wielkimi literami.
Rekomendowane odpowiedzi