Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] by Edyta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w razie czego, jak już jakaś decyzja zapadnie, to będę do Ciebie pisał :decayed:

śmiało :wink:

---------- Post dopisany at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

a bo ty Marcina chyba jakiś inny :decayed: jak nie podnieca jak podnieca :naughty::polew:

Opublikowano
racja Patryk samochód trzyma się w zakrętach na nich pięknie niestety sprawa ma się ciut inaczej podczas jazdy w ulewie i po koleinach:facepalm: a na takowe nie mogę narzekać w moich okolicach:kwasny::whistling: ale do opanowania na przyszły sezon wpadną nowe na tych co kupiłam z felami można jeszcze trochę polatać :wink:

---------- Post dopisany 21-08-2013 at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany 16-08-2013 at 20:40 ----------

:decayed::naughty:

http://s15.postimg.org/g4mqpzerr/DSC_0808.jpg

http://s15.postimg.org/ll5ekd85j/DSC_0776.jpghttp://s15.postimg.org/w6p9wdeh3/DSC_0786.jpg

no który ją do B6D przyjął hę :decayed:

nie no nie no gratuluję i witam :wink:

trochę jestem opóźniony ale wakacje miałem no nie :wink:

co tam u Ciebie truskaweno :wink: ???

Opublikowano

Ani to prwktyczne a i dużo pali i jeszcze pewnie te niewygodne recaro w środku :polew: Matko ile ja,bym dał za takiego niepraktycznego eresa :kox:

Opublikowano
Ani to prwktyczne a i dużo pali i jeszcze pewnie te niewygodne recaro w środku :polew: Matko ile ja,bym dał za takiego niepraktycznego eresa :kox:

to jest już nas dwoje :wstydliwy: wystarczy że fotelik z maluchem się zmieści mąż niech swoje 460 kucy gania :polew:

Opublikowano

To co ujezdza??

Opublikowano

dafa :grin::wink:

Opublikowano

:polew:

Już myślałem że ma jakiegoś potwora ale rs6 :doh:

Opublikowano

potwora ma :wink:

za kilka miesięcy będzie efekt :thumbup1:

Opublikowano

nie przesadzasz cytryno :grin: a co żona to nie potwór :polew::polew::polew::polew:

eot :wink:

Opublikowano

No tak jak ciągle przesadzam :grin:

Opublikowano

nie przesadzasz cytryno :grin: a co żona to nie potwór :polew::polew::polew::polew:

eot :wink:

Jebłem :polew:

Opublikowano

Ten rs to ma moj kolor:kox: widzialem na zywo:kox: jest petarda :kox:

Opublikowano
Ten rs to ma moj kolor:kox: widzialem na zywo:kox: jest petarda :kox:

jak byłeś szyby ściemnić co? trzeba był pisać to by się sesje z nim zrobiło:whistling:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ale on coś bity był, nie? mój brat swego czasu myślał o nim :decayed:

takie mity krążą po forum bo niby ktoś sprawdzał ale to "bicie" polegało na uszkodzeniu słupka

powiem tak znam trochę ten samochód i znam dość właściciela i nie jest on nie wiadomo po jakiej masakrze z reszta Jacek nie bawi się w reanimacje trupów :wink:

wiem wiem ile ludzi tyle zdań a ja swoje mam

Jacek z AutoHit?? Swego czasu zarzekał się, że nie kupi nic innego jak RS4 B5, bo mówił że te późniejsze wolnossaki S4 i RS4 gorzej jeżdżą, a tu proszę- chłopa rok nie widziałem a tu RS4 B7 zakupił :decayed:

Opublikowano

dziękuję ślicznie za pamięć ;)):decayed:

Opublikowano

Darek nie ma za co

Marynarz ano widzisz przyszedł czas na b7:wink: chociaż z tego co się orientuje to z b5 długo się nie rozstawał, a i ciekawe czy nie wróci do niej :decayed:

Opublikowano

Ja z nim rok temu gadałem na VW manii i jego czarna B5 jak zwykle stała obok, a tu proszę RS4 B7 i to niebieska :decayed:

Opublikowano

no w tym roku nie był to i rs nie widziałeś:wink: jeszcze w marcu ją miał a teraz nie wiem co się z nią dzieje, kolor w b7 robi na prawdę robote:decayed::slina:

---------- Post dopisany 23-09-2013 at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2013 at 10:38 ----------

żeby nie było, że nic się nie dzieje

chciałam sobie dziś grila zrobić w futrze i to z tego zostało :facepalm:

WP_000501.jpg

ani kota ani atrapy

ps. jakby ktoś widział w okolicach Kościerzyny kota z atrapa na łbie to łapać :facepalm::polew::grin:

Opublikowano
no w tym roku nie był to i rs nie widziałeś:wink: jeszcze w marcu ją miał a teraz nie wiem co się z nią dzieje, kolor w b7 robi na prawdę robote:decayed::slina:

---------- Post dopisany 23-09-2013 at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2013 at 10:38 ----------

żeby nie było, że nic się nie dzieje

chciałam sobie dziś grila zrobić w futrze i to z tego zostało :facepalm:

http://s12.postimg.org/u7wihbyuh/WP_000501.jpg

ani kota ani atrapy

ps. jakby ktoś widział w okolicach Kościerzyny kota z atrapa na łbie to łapać :facepalm::polew::grin:

Na allegro jest za 350zł atrapa:wink:

Opublikowano

teraz wiem komu mój wytresowany kot zapierdzielił grill :decayed: