karol18183 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 jakie odczucia po dołożeniu skrzyni w kole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kiedy wpadasz na SWAPa ???? http://s27.postimg.org/a8anz6ny7/20140509_145207.jpg myślę, że pod koniec roku:whistling: ew początek następnego wybieram czarne:naughty: jakie odczucia po dołożeniu skrzyni w kole? nie ma porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kiedy wpadasz na SWAPa ???? http://s27.postimg.org/a8anz6ny7/20140509_145207.jpg myślę, że pod koniec roku:whistling: ew początek następnego wybieram czarne:naughty: jakie odczucia po dołożeniu skrzyni w kole? nie ma porównania czarne w macie wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 I na miejscu ;-) Tak samo osłony juz zamontowane, zobaczymy jak się będą te zamienniki sprawować ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Będzie gdzie grzechotki chować ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- No i Domin dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ładne połączenie czerni z czerwienią Granatu:wink:,mamy ten sam kolorek i muszę pomyśleć o czarnych grilach ,wyglądają super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ładne połączenie czerni z czerwienią Granatu:wink:,mamy ten sam kolorek i muszę pomyśleć o czarnych grilach ,wyglądają super Czyżby LZ5L:eusathink: czyli mój kolor a on w każdym świetle inaczej wygląda:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 panowie według wlepy mój numer to LZ5J, pewnie różnica nie wielka:wink: jak dla mnie kolor idealny - mieni się w zależności od oświetlenia:naughty: greg2505 duża zmiana jest po pomalowaniu na czarne:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak patrzę na foty ,to jakbym na swój patrzył ,mam LZ5L ,widocznie niewielka różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 to już trzeba kiedyś na żywo porównać PS. Stasiu nie trzeba było mnie dziś śledzić na mieście:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jak patrzę na foty ,to jakbym na swój patrzył ,mam LZ5L ,widocznie niewielka różnica LZ5L jest ciemniejszy. Rzadko spotykany jest. Na forum może z 5 fur jest mi znanych w budzie b6. Jak dla mnie ladniejszy od carnego:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jak patrzę na foty ,to jakbym na swój patrzył ,mam LZ5L ,widocznie niewielka różnica LZ5L jest ciemniejszy. Rzadko spotykany jest. Na forum może z 5 fur jest mi znanych w budzie b6. Jak dla mnie ladniejszy od carnego:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 matka wie ze cpiesz? tez go mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wandej własnie śmiem twierdzić, że mojego jest mojego, bynajmniej każdy co mówi/ pisze to ma LZ5L:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jak patrzę na foty ,to jakbym na swój patrzył ,mam LZ5L ,widocznie niewielka różnica LZ5L jest ciemniejszy. Rzadko spotykany jest. Na forum może z 5 fur jest mi znanych w budzie b6. Jak dla mnie ladniejszy od carnego:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 matka wie ze cpiesz? tez go mam Przeyebane masz po calosci. Nie dość ze 2.5tdi pod macha to jeszcze kolor strasznie brudzacy:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 a ja mam LZ5F i kto podskoczy ? :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 a ja mam LZ5F i kto podskoczy ? :tongue4: poskocze , mam taki zderzak na zbyciu dobry jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darox5 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Konkret furka!! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja tez mam LZ5L i w mocnym sloncu jest mega. Ale w lekkim wyglada jak zwykly granat, zas w cieniu jak czarny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi