instruktor83 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 ile tak mniej więcej płaciłaś za dwie sztuki? bo domyślam się ,że kupowałaś używki?
instruktor83 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) dzięki :hi:szykuje się nowy mod Edytowane 23 Grudnia 2014 przez instruktor83
Gość cwiara Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Obiecuje że nic nie będę ruszał. Ja tylko popatrzeć
Gość Edyta Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Obiecuje że nic nie będę ruszał. Ja tylko popatrzeć co tu oglądać
ayew Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Super mody brawo jedyne co bym poprawił to pasowania przednich błotników trochę rażą w oko ale ogólnie super
Gość Edyta Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Super mody brawo jedyne co bym poprawił to pasowania przednich błotników trochę rażą w oko ale ogólnie super tzn
ayew Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 No np lewy błotnik nie idzie równo z linią maski. Może pierdoła ale mnie takie rzeczy denerwują i u siebie nieźle z tym grzebałem
Gość cwiara Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Obiecuje że nic nie będę ruszał. Ja tylko popatrzeć co tu oglądać Ja już wiem co
Gość Edyta Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 No np lewy błotnik nie idzie równo z linią maski. Może pierdoła ale mnie takie rzeczy denerwują i u siebie nieźle z tym grzebałem jest tak od początku i nie przeszkadza mi to wujek ćwiara no co
Grz3si3k Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Piękne auteczko Czyżby ten sam kolor? Aż zazdroszczę tak fajnego ogarnięcia wszystkich dodatków - u mnie jeszcze trochę to zajmie.. Ale od Ciebie mogę się wzorować Widzę, że robiłaś przyciemnianie w AutoHit.. Zadowolona? Bo dwóch znajomych mnie tam wysyła
Gość Edyta Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bardzo zadowolona, znam juz Jacka troche i polecam ;-) Wychodzi na to, ze mamy ten sam kolor :-) Co do reszty pomalu wszystko się ogarnie, na lepsze forum nie mogles trafic :-D ;-)
Hesik Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Owszem to forum ryje beret ze heyyy za chwile ci sie tryb modzenia wlaczy I worek kasy wpiz*uuuuu
Grz3si3k Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ta, wiem, że ryje..Co do modyfikacji aut to mam zryty już od dawna Bardzo zadowolona, znam juz Jacka troche i polecam ;-)Wychodzi na to, ze mamy ten sam kolor :-)Co do reszty pomalu wszystko się ogarnie, na lepsze forum nie mogles trafic :-D ;-) Jak pojadę na przyciemnianie, bo na 90% na Hit'a padnie mój wybór, to chyba się zgadamy i będę musiał obejrzeć Twoją A4
Gość Edyta Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Owszem to forum ryje beret ze heyyy za chwile ci sie tryb modzenia wlaczy I worek kasy wpiz*uuuuu nie narzekaj, polewaj Grzegorz nie ma problemu daj znać jakbyś jechał
Rekomendowane odpowiedzi