Tweak Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Aż się miło patrzy na taką Audicę Mam nadzieję, że moja będzie przynajmniej w połowie taka Owszem to forum ryje beret ze heyyy za chwile ci sie tryb modzenia wlaczy I worek kasy wpiz*uuuuu Potwierdzam -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Aż się miło patrzy na taką Audicę Mam nadzieję, że moja będzie przynajmniej w połowie taka Owszem to forum ryje beret ze heyyy za chwile ci sie tryb modzenia wlaczy I worek kasy wpiz*uuuuu Potwierdzam -,- są tu o wiele lepsze dzięki za miłe słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Aż się miło patrzy na taką Audicę Mam nadzieję, że moja będzie przynajmniej w połowie taka [emoji14] Owszem to forum ryje beret ze heyyy za chwile ci sie tryb modzenia wlaczy I worek kasy wpiz*uuuuuPotwierdzam -,- To samo się nie zrobi ...czasu i grosiwa nie było żałowane ...co z resztą widać po finalnym efekcie wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 efekt finalny to to jeszcze nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Źle się wyraziłem ...wybacz ...chodziło mi o efekt pracy uzyskany do chwili obecnej wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3si3k Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Weź mi jeszcze podpowiedz, bo aż spać nie mogę - skąd masz taki ładny, elegancki włącznik świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 podłączam się do pytania Grz3si3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Skladany z dwóch ;-) auto + z tt'ki made by domin :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dokładnie chlopaki do Domin79 proszę się zglosić i wam takiego zmodzi jeszcze chyba od q5 i a3 sportbacka podchodzą do składaka ps. Edytka Sliczne jak i Ty te tweje autko ps2. Meżu Edytki.. nie, nie chce w plombę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Meza mojego jeszcze tu nie ma chodź namawiam go żeby się zalogował :-) Auto ładniejsze od pani i to bardzo :-D ;-) narazie w garażu się grzeje, może na wiosne temat coś się ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3si3k Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No to uważaj Czyli środkowa część pokrętła dokładana do oryginalnej obudowy i reszty? Zapytam kolegi Domin79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) No to uważaj Czyli środkowa część pokrętła dokładana do oryginalnej obudowy i reszty? Zapytam kolegi Domin79 si dokładnie Edytowane 18 Lutego 2015 przez Edyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 to jest myjka, typowo dla kobitek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3si3k Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Gdzieś przy Gdańsku też widziałem myjnię z różową pianą Domin już odpisał, wiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Edytko, gdzie taka myjnia kolorowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 W żukowie jest chyba taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Bytów naprzeciw szpitala, ul. Lęborska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 W Żukowie? Jadąc od Chojnic możesz powiedzieć jak trafić? W Bytowie taka fajna myjnia? Szkoda, że rzadko tam bywam, ale jak będę to się wykąpię, chociaż wole to robić ręcznie, ale taki płyn zawsze się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Przed rondem po prawej.Vis a Vis Orlenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Tyle razy przejeżdżałem i nie widziałem. Dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi