Karol89 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 dziękuje bardzo za miły wieczór oby więcej było takich spotkań zdjęcia jak zawsze śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cupek97 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Również dziękuję za wspólny wieczór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Pogoda tej jesieni słaba, ale coś się udało zrobić nuna jeździ i ma się dobrze ostatnio wymieniłam tylko mechanizm wycieraczek, niestety stary zaniemógł pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 noo nie jagodziara po lesie w takie zimno lataaaa nooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 ...i na dodatek sama nie boisz się pieknie sie prezentuje,coś jeszcze planujesz robić z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 hahaha no proszę was, gorzej trafić niż na siebie to nie mogę z zewnątrz praktycznie już gotowa jedyne co bym chciała to tablicę out i zrobić na gładko przód, ew koła zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Weź nie zapiaj pomysłów ode mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Weź nie zapiaj pomysłów ode mnie! pomysł już dawno był już nawet był w realizacji, ale mój stwierdził, że jednak zostaje ori z wnęką nie odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Fajne foty i auto mega się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dzięki miło, że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witaj! Piękna B6-ka Koleżanko ! Czarna "mordka" + czerń w lampach prezentują się rewelacyjnie! Dużo frajdy z jazdy! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid93 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Sporo pracy wlozone w autko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 ja pierdziele,co to na tej szybie jest Need For Speed most wantet ciekawe czemu tego wczesniej nie zauwazyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Moja "rodzina" ;-) https://www.facebook.com/monsterzTT/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 ....aaa to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chwali się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 musisz mnie wydać nie ma czym tylko nowe rolki wpadły ps. sprzedam moje stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Byle do wiosny. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Na Bukowinę bd jechać na nich ?❄️[emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi