Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie ty do grudnia nie wyjedziesz na letnim kole :facepalm::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

A Ty nie pyerdol tylko pomóż coś wybrać :decayed: Na razie to i tak auto więcej stoi niż jeździ :wink: Użytkuję tylko w weekendy i raz na miesiąc biorę do Wro. Auto potrzebuję od 14 czerwca, bo kończy się sesja, więc do tego terminu mam czas :naughty:

Opublikowano

a nie interesowało by Cię coś takiego:Felgi Audi 5x112 8Jx18 Mercedes VW RONAL+ Gratis ! (3282653634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam takie tylko srebrne jak byś był zainteresowany za małe pieniądze:decayed:

Opublikowano

Piotr podejmij jakąś męską decyzje w końcu :decayed: Monoblocki bierz i będzie meksyk :banan:

Opublikowano

Śmieszny jezdes. Za to co wsadziłez mial byz 5 lat mlodrzego:facepalm:

:kox:

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ----------

Piotrek potrzebuje prędko logi zrobić ;-)

Opublikowano
  • Autor
a nie interesowało by Cię coś takiego:Felgi Audi 5x112 8Jx18 Mercedes VW RONAL+ Gratis ! (3282653634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam takie tylko srebrne jak byś był zainteresowany za małe pieniądze:decayed:

Za duże ET :wink: No i jednak preferowałbym 5x100, inny rozstaw to ostateczność.

Piotr podejmij jakąś męską decyzje w końcu :decayed: Monoblocki bierz i będzie meksyk :banan:

Nie pali mi się, mam jeszcze chwilę czasu. Wolę poczekać i kupić coś porządnego :decayed: Lexy na aucie byłyby dobre, ale tak jak pisałem warto mi było je popchnąć :naughty:

Śmieszny jezdes. Za to co wsadziłez mial byz 5 lat mlodrzego:facepalm:

:kox:

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ----------

Piotrek potrzebuje prędko logi zrobić ;-)

Za to Ci nie zrobię!

:decayed: Jak chcesz to przyjedź, ale mogę Ci poświęcić pół godziny, nie więcej. Mam zapiertol do egzaminu :facepalm: Do 16 jestem w domu.

Opublikowano
  • Autor

Będzie dobrze :naughty: Zrezygnowałem z GTB, bo to byłby ostatni stage, a tak to nacieszę się mocą +/- 200km 4xx NM, a potem wsadzę GTB :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Cena raz, dwa, że nie wejdzie do a3 z tymi parametrami, trzy to musi być zdjęcie z neta, bo rozstaw 5x112 ET30 9,5J nie ma racji bytu w a3 na przodzie jak jeszcze dojdzie dystans zmieniający rozstaw :decayed:

Opublikowano

Ło Panie dzisiaj to ją chodzący zgon :decayed:

Opublikowano

nie

Opublikowano
ważyłem ale tu w klubie wszyscy straszą Piotrek98igo że to najszybsza furmanka spośród b5

hahah głupoty gadaja, ledwo seryjnego AFF objechał... a 1Z robi z niego przeciag:decayed:

Opublikowano
  • Autor
ważyłem ale tu w klubie wszyscy straszą Piotrek98igo że to najszybsza furmanka spośród b5

hahah głupoty gadaja, ledwo seryjnego AFF objechał... a 1Z robi z niego przeciag:decayed:

:polew: