Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Będzie dobrze :naughty: Zrezygnowałem z GTB, bo to byłby ostatni stage, a tak to nacieszę się mocą +/- 200km 4xx NM, a potem wsadzę GTB :decayed:

błąd:wink:

Opublikowano
Będzie dobrze :naughty: Zrezygnowałem z GTB, bo to byłby ostatni stage, a tak to nacieszę się mocą +/- 200km 4xx NM, a potem wsadzę GTB :decayed:

błąd:wink:

+1

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

Nie zgodzę się, bo ARL nie kosztuje mnie NIC, FMICa i tak robię już większego, a do GTB potrzebny jeszcze downpipe i korekta dużo droższa. Za dużo kasy ostatnio tracę, więc muszę się trochę opanować. GTB zostawię sobie na zimę/przyszły sezon. :wink: Wypadałoby też przy tej okazji zrobić wydech, ale nie jest to konieczne :naughty: Więc jak już będę robił to na całego, a wiem, że 200km w takim aucie już baaardzo przyzwoicie jedzie :decayed:

Opublikowano

Nie byłbym taki pewny tym 200 PS z ARL:wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak sobie mówię :decayed: Powinno być 195 KM / 4xx NM.

Opublikowano

Znalazłes felgi?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie :decayed: Mam kilka typów, ale czekam na coś lepszego :decayed:

---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ----------

Myślę nad tymi opcjami:

felgi aluminiowe AUDI A8 A6 5x112 18 CALI (3276991401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Alufelgi 18"7,5j 5x112 Audi A8 WinterWheels (Vw Audi Seat Monoblock) Tomaszów Mazowiecki ? Tablica.pl

Doradźcie coś, bo ja już nie mogę :facepalm:

Opublikowano

numer 2 :good:

Opublikowano

Kulis

Opublikowano
  • Autor
Kulis

Dokładnie :wink: Miał też RS125 jak ja :naughty: Szczerze to wolę chyba Flaty, ale ni chu chu jak na złość nie ma teraz żadnych dystansów, a kupowanie nowych to jednak strata pieniędzy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Felgi kupione :kox: Czekam tylko na zakończenie sesji, bo teraz mam urwanie głowy przed egzaminami i zaczynam ogarniać wszystkie duperele, bo trochę mi się uzbierało :decayed: Zrobiłbym to pewnie przez jeden dzień, ale nawet tego jednego dnia nie mogę poświęcić, bo mam taki zapiertol... :kwasny:

Opublikowano

Duds 7.5 cala? :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

A co to ma za znaczenie? :decayed: Nie zależy mi na naciągach, będzie bezpieczniej :wink: Poza tym, skąd wiesz co kupiłem? :grin:

BTW Dzisiaj miałem jechać autem do Wro, ujechałem parę kilometrów i skończyły mi się klocki z tyłu :polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany 05-06-2013 at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2013 at 23:03 ----------

Felgi zawiezione do założenia opon, klocki ogarnięte i turbawka z ARL jest już u mnie i się czyści jak już jest na wierzchu :naughty:

---------- Post dopisany 07-06-2013 at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2013 at 18:14 ----------

2013_06_07_17_12_20.jpg

2013_06_07_17_12_24.jpg

2013_06_07_17_12_30.jpg

2013_06_07_17_12_46.jpg

2013_06_07_17_12_52.jpg

Taka sytuacja :naughty:

Opublikowano

Dobrze się dzieje :grin:

Będziesz malował ?

Opublikowano

Powinno to wyglądać. ;-)

Opublikowano
  • Autor

Nie będę malował, bo felgi są jak nowe.. O ile nie są nowe :shock3: Jaki powinien być kraj produkcji ori felg? Parametry się zgadzają, wytłoczone logo audi... Nawet kody kreskowe są jeszcze od środka :shock3::shock3::shock3: W przyszłości jak mi się będą widziały to zrobię je na poler :wink: