shadowrunner Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 witam, to i ja wrzucę swoją A4. Kupiona w germanii przez kuzyna, potem ja ją odkupiłem. Wszystkiego o niej jeszcze nie wiem ale zgłębiam temat systematycznie Audi A4 Sedan produkcja: 1995r silnik: 1,8T AEB 150KM skrzynia: manualna lakier: czerwony wyposażenie: - 4x el. szyby - climatronic - elektrycznie sterowane lusterka - centralny zamek - podłokietnik przód i tył - lusterka w kolorze - ABS i wspomaganie kierownicy - tapicerka welurowa - głośniki x8 (radio oryginał BOSE) - LPG sekwencja Plany: - reflektory z polifta (przód - tył) - kierownica polift lub s4 - oklejenie drewnopodobnych listew (3M czerwień/czerń) - felgi alu - gleba - fotele skóra - potem będę myśleć dalej Zdjęć wrzucę jak porobię porządne, na razie takie sobie z tele. (szału bez):
Won$ki Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 dobry silnik gratuluje, koło jakie planujesz 18??? taka jedna uwaga to pozbyłbym się tej tylniej lotki na klapie bo troche szpeci według mnie, powodzenia w działaniu
Sengoku Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Lampy tył po pierwszym,a najlepiej po drugim lifcie bo osobiście moje zdanie jest takie że nie mogę patrzeć na te lampy
shadowrunner Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Lampy tył i przód to w pierwszej kolejności chyba będę robił. Co do lotki to była montowana jeszcze przez tych niemców w jakimś salonie tuningowym, ma też światło stopu dodatkowe więc pewnie trzeba by całą klapę zmienić.
przemciotorun Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 o widze ze kolega na broniewskiego mieszka calkiem nie daleko mnie i dandiego.... jak cos mam tylna klape w kolorze laser red
shadowrunner Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 nie na broniewskiego ale na tym osiedlu a wy też na bydgoskim ? klapa na razie zostaje bo lotka żonie się podoba ! poza tym jej plus to że przy cofaniu widzę koniec klapy bo wcześniej hatchbackiem jeździłem... ale może pomyśle o tych listwach które masz na sprzedaż, waham się bo myśle żeby te drewna spróbować okleić folią czerwony carbon - na drzwiach i przednia a radio na czarno. ale to jeszcze pomyśle. ---------- Post dopisany 24-02-2013 at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2013 at 19:57 ---------- pierwszy nie mod ale od czegoś trzeba zaczać: renowacja gałki zmiany biegów: Było: Jest: w wozie: niestety jak zwykle nie obeszło się bez wtopy klej wszedł w reakcję z dekielkiem i lekko rozpuścił nadruk... ale tymczasowo tak zostaje : a niedługo mam nadzieję założyć na tył lampy polift, technicznie popracować nad małymi mankametami i zbieram kasę na przód lift i fele na razie 17''
PaWLaK89 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Całkiem zacnie sie prezentuję Mam te same lampy z tyłu, tzw. 'marchewki' - tragedionizm. Trzeba jak najszybciej wymienić, wiosna tuż tuż. Pozdrawiam i do zobaczyska na Toruńskich drogach.
Rekomendowane odpowiedzi