sławek85 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Panowie potrzebuje schemat przepustnicy A4B6 3,0 [ASN] bo w etce nie mogę znaleść
powaguspisz Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Nie ma schematu przepustnicy, to cały element siedzi za kolektorem ssącym. Sterowana jest elektroniką, a pod ta puszką czarną jest membrana taka, i jeśli Ci pada to nic z nią już nie zrobisz,.
sławek85 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 nie o to chodzi znalazłem śrubkę na kolektorze na torxa i nie wiem od czego to jest ale zdaje mi się ze to od przepustnicy.Taka malutka
powaguspisz Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Od przepustnicy jak dobrze pamiętam to są pięciokątne takie nasadki, ale nie torxy. A po za tym przepustnica jest poniżej kolektora jak by i z tyłu, a więc nic z przepustnicy by Ci nie znalazło się na kolektorze, no chyba że rozkręcałeś.
sławek85 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 miałem wyciek płynu z tyłu silnika i bo gazownik nie dokręcił dobrze objemki i musiał ściągnąć przepustnicę ale pewnie gdzieś mi uciekła . A co do śrubki to masz racje. Jest pięciokątna tylko nie wiem od czego
Rekomendowane odpowiedzi