Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:facepalm:

we wnętrzu to juz nic nie zmieniam, no chyba ze flok do wysokosci dekorów:jerk:

plan na przyszły sezon juz jest ścisły:grin:

1271405_469674173147235_1643376012_o.jpg

Felge zamierzam zamówić w styczniu pewnie przez wuja andrzeja chełma mrogala:decayed: prawdopodobnie bedzie to 8,5 x4 et35 i dystansik, moze 2x8,5 + 2x9,5, zobaczymy jeszcze... opony przekładam te co mam obecnie 215/40

Przed zimą chce przełożyć tylny gwint na KW, bo SS to szrot nadający sie do regeneracji:thumbdown: od maja zeszłego roku jeżdze:thumbdown:

Zderzak ogarne na wiosne dopiero, spawanie moze wczesniej, ale szkoda by było w zime rozwalic coś:whistling: teraz czekam na jaworową przesyłke kawałków zderzaka, i ubieram królika, będzie jeżdził ujarany na zloty:jerk:

20131002_132225_zps9a0b2a5a.jpg

---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

1381998_535075979895577_591747088_n.jpg

:kox::grin::polew::polew::polew:

Opublikowano

BBS?? Mmmmmmmmega grubas będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

na bbs to mnie nie stać

FELGI BBS RS 18 oryginalne 5x112 Mercedes 126 129 (3582234348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ale dare RS sobie sprawie:kox: od dawna chodzi za mnata felga:slina:

Opublikowano

Daj namiar na dare :decayed:

Poslinie się trochę.

Opublikowano

Będzie grubo :kox:

A ten kolor to jest za***isty :slina: Pomodzony szarak to jednak robi robotę :naughty:

Opublikowano

Kowi ale szukaj 4x9.5, znajomy ma w seledynowej b5 i pasuja jak ulal, nie rob wiochy i nie bierz 8.5 :banghead:

Wysłane z mojego GT-I9001

Opublikowano

Chlopaki z Syndykatu dla Rs potrafią całą beemkę kupić :doh:

Opublikowano
  • Autor

Kowi ale szukaj 4x9.5, znajomy ma w seledynowej b5 i pasuja jak ulal, nie rob wiochy i nie bierz 8.5 :banghead:

z przodu 9,5:naughty: kurfa osiagi dla mnie też jakieś tam sie licza:polew::polew:

9.5_215_40_R18_Achilles_ATRSport_2.jpg

9.5_215_40_R18_Achilles_ATRSport_3.jpg

najbardziej by mi pasował rozmiar 18/9, no ale nie ma:thumbdown:

Opublikowano

z przodu 9,5:naughty: kurfa osiagi dla mnie też jakieś tam sie licza:polew::polew:

http://tyrestretch.com/9.5_215_40_R18/9.5_215_40_R18_Achilles_ATRSport_2.jpg

http://tyrestretch.com/9.5_215_40_R18/9.5_215_40_R18_Achilles_ATRSport_3.jpg

najbardziej by mi pasował rozmiar 18/9, no ale nie ma:thumbdown:

Kowi pomiedzy 9 a 9.5 nie zauwazysz roznicy, a powaznie 9.5 et38 pasuje idealnie :D

Opublikowano
  • Autor

Szafa mógłbyś zrobic jakieś fotki tego auta kolegi, jak ta felga stroi z błotnikiem(od góry, od tyłu itd) on ma też Quattro?

Opublikowano
Szafa mógłbyś zrobic jakieś fotki tego auta kolegi, jak ta felga stroi z błotnikiem(od góry, od tyłu itd) on ma też Quattro?

Zobacze co da sie zrobic, ale ciezko bo teraz siedze na stacji i praktycznie cale 2 tyg mam za***ane... Ale postaram sie cos zalatwic ;) fwd :)

Opublikowano
  • Autor

ok to weź go tam zmoblizuj by cos ptryknał tylko nie zegarkiem z 4mpix, tylko chociaż by lokówką 8pix, albo zwyczajnie aparatem:grin:

A tym czasem wycinam zaślepke zderzaka, dobrze sie skłąda bo grubość jest taka sama tam gdzie jest wneka wiec tylko dobrze dociąć, wkleić na klej do szyb zaspawać szpary i gładki zdezio:naughty:

20131003_123351_zps6a65b6d9.jpg

dzięki jawor za szybką wysyłke:hi:

Gdyby ktos myślał o zrobieniu zaślepki demontowalnej to pomysł kupna rozwalonego zderzaka jest według mnie najlepszy rozwiazaniem, póxniej pomierze ile trzeba tego dociąć i czy starczy połówka zderzaka:wink: przynajmniej bedzie ori ABS a nie szpachla:jerk:

Opublikowano

zderzak na gładko przy rejestracji spoko, ale przy dokładce i w dodatku przy halogenach to średnio na jeża jak dla mnie :wink:

Opublikowano
zderzak na gładko przy rejestracji spoko, ale przy dokładce i w dodatku przy halogenach to średnio na jeża jak dla mnie :wink:

a moze wtedy spasila by dokladka od cupry:whistling:

Opublikowano
  • Autor

a moze wtedy spasila by dokladka od cupry:whistling:

Slavko masz u siebie taką dokładke?

Opublikowano

Egon miał w swojej ex B5

Opublikowano

sławek ma ale ze zderzakiem od s4

Opublikowano
  • Autor

Dobra Panowie 3 opcje

1. ramki halo wymienne

2. Wszystko zaspawane

3. ramki i dokładka oddzielne

fota2_zps04a3d3f7.jpg

Beznazwy2_zps80b041ea.jpg

---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

sławek ma ale ze zderzakiem od s4

tak ale ma taki sam kolor jak ja, zrobił by fotke podobną do mojej, jeśli chodzi o ustawienie fotografa, a ja bym zrobił VT, było by bardzo zbliżone do rzeczywistosci wtedy:decayed: