molek86 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam mam dylemat jak pewno wiekszosc ludzi na tym forum i potrzebuje porady od dziakow tego forum mianowicie posiadam a4 b5 avant fl i na zime mam 16alufelge z a6 na lato myslalem o 17 ale ludzie mowia nie alduj sie w 17 bierz 18 i moje glowne pyatnie czy 18 wejdzie do mojej oooo i czy nie bedzie obcierac o nadkola w 4 osoby jazda. et35? szeroka 7.5?? \ jak macie jakies propozycje dajcie linki najlepiej z oponami z gory dzieki panowie za odpowiedzi !!
A-rek Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 a co ma niby obcierać skoro chcesz 18" połączyć z ori zawieszeniem? skoro nie masz lęku wysokości to możesz bawić się w takie połączenie, a o to by obcierało musisz się mocno postarać
grzegorzmen Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 jak nie będziesz obniżał to siedemnastka wygląda dziko a 18" to już głupio. ale przy tak wąskiej feldze i takim ET nic nie będzie obcierać jak dobrze dobierzesz opony.
..::KoNik::.. Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 18' przy 7,5 cala i et 35 schowa sie w nadkole... a przy seryjnej kozie to nawet jak całe auto załadujesz to nic sie nie stanie... moje stare alu... 18x8 opona 225/40 et35 i seria 1ba... leku wysokości dostawałem
Rekomendowane odpowiedzi