Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Przekładka stelarzu manualnego na elektryczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy.

Mam fotele skórzane z B6 Sporty z el.ledźwi oraz posiadam naleśniki skórzane w pełnym prądzie.

Pytanie moje brzmi czy i jak mogę przełozyć do Sportów z B6 pełną elektrykę z naleśników??

Będę wdzieczny za podpowiedź.

Umieszczałem temat w innym dziale ale zero odzewu może tu ktoś coś takiego robił??

---------- Post dopisany 27-02-2013 at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany 22-02-2013 at 15:22 ----------

??

Opublikowano

ciężko będzie , sport i naleśnik to zupełnie inne stelaże:wink:

Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło kurcze rozbiorę może jakoś dam radę. A może ktoś kiedyś próbował??

Opublikowano

bawiłem sie w przekładki nie raz , tyle tylko że naleśnik jest inny niż sport ,chyba że dasz rade jakoś dołączyć element wysuwany ze sporta do naleśnika bo tak naprawde tylko tym sie różnią:wink:

Opublikowano

chodzi o ten element wysuwany z przodu?? on jest jakoś dospawany czy dokrecony?

Opublikowano

tak ten z przodu , ma takie specjalne ślizgi i chyba nie widziałem na nie miejsca w zwykłym stelażu:wink:

Opublikowano

coś się pospawa poklei i może będzie ok. Nie masz może instrukcji jakiejś jak dobrze te fotele rozebrać do stelaża?

Opublikowano
coś się pospawa poklei i może będzie ok. Nie masz może instrukcji jakiejś jak dobrze te fotele rozebrać do stelaża?

no właśnie niemam , ale jest to w miare proste bo tapicera trzyma sie na takich spinkach dookoła , poszukaj w temacie grzanych d*p tam sa foty:wink:

Opublikowano

ok wielkie dzięki kolego przy okazji stawiam piwo:P