daniels Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Podłączę się do tematu ponieważ jeszcze nie mogę założyć własnego. A mianowicie mam Audi A4 B6 i poszukuję takiej dokładki do zderzaka która jest na tym zdjęciu (moja audi) gdyż jak widać na zdjęciu jest ona lekko pęknięta i nigdzie nie mogę takiej znaleźć proszę forumowiczów o pomoc.ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ---------- Post dopisany 29-08-2013 at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2013 at 12:37 ---------- ref ktoś pomoże ? to wygląda tragicznie a zarazem komicznie,masakra
Dave J. Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Dla was wszystko co nie ori jest tragiczne nie jest wcale takie straszne i nie wygląda na domową robotę
Vts Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 dokładka z cupry w serii i w s-line wygląda dobrze, ale to jest moje zdanie, mam u siebie w zwyklym zderzaku dokładkę z cupry i dobrze wygląda.
Misiek600 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Zderzak przedni RDX Racedesign Audi A4 B6 (S-EDITION) Sklep internetowy tuning | OEM+ Tuning Center prośba o opinię na temat tego czegoś Napisałem do nich maila bo jestem ciekaw czy to jest komplet z kratkami, halogenami i spryskami
Vts Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 nie wygląda źle, ale s-line lub z esy wygląda lepiej.
Misiek600 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Podłączę się do tematu ponieważ jeszcze nie mogę założyć własnego. A mianowicie mam Audi A4 B6 i poszukuję takiej dokładki do zderzaka która jest na tym zdjęciu (moja audi) gdyż jak widać na zdjęciu jest ona lekko pęknięta i nigdzie nie mogę takiej znaleźć proszę forumowiczów o pomoc.ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ---------- Post dopisany 29-08-2013 at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2013 at 12:37 ---------- ref ktoś pomoże ? Tu masz podobną- AUDI A4 B6 DOKŁADKA ZDERZAKA NOWA NOWOŚĆ ZOBACZ !! (3458501944) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
maxim Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Podłączę się do tematu ponieważ jeszcze nie mogę założyć własnego. A mianowicie mam Audi A4 B6 i poszukuję takiej dokładki do zderzaka która jest na tym zdjęciu (moja audi) gdyż jak widać na zdjęciu jest ona lekko pęknięta i nigdzie nie mogę takiej znaleźć proszę forumowiczów o pomoc.ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ---------- Post dopisany 29-08-2013 at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2013 at 12:37 ---------- ref ktoś pomoże ? Tu masz podobną- AUDI A4 B6 DOKŁADKA ZDERZAKA NOWA NOWOŚĆ ZOBACZ !! (3458501944) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Okropnie to coś wygląda
Rekomendowane odpowiedzi