Krzysiek75 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Jeśli ktoś może coś podpowiedzieć to bardzo proszę. Mam wymienione końcówki drążków oraz dwa banany ( dolne tylne wahacze ) wszystko LEMFÖRDER Ale mimo tego coś jeszcze czasami delikatnie puka. Podejrzewam dolny przedni wahacz - siedzi teraz TRW ,ale nie jestem pewien. Czym objawia się jego zużycie jeśli można to określić Dzięki za wszystkie podpowiedzi
.Pablo. Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 sprawdź luzy na tym wahaczu bo jak inaczej chcesz go sprawdzić to nie te czasy że po odgłosie można było stwierdzić że to prawy dolny sworzeń wahacza stuka
angelo77 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 U mnie nie było żadnych objawów zużycia tego wahacza. Dopiero podczas wymiany łożyska ręką stwierdziłem, że jest luz na sworzniu tego wahacza.
drops144 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 przy dużym zużyciu bądź strasznym zużyciu tego dolnego wahacza można również usłyszeć piski (przynajmniej u mnie tak było) ... możesz wziąć 'łyżkę' do opon i sprawdź czy jest luz ...
Rekomendowane odpowiedzi