albercik216 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 czy jest ktoś na forum co zna sie na wykasowaniu błedów 1539 nie przeprowadzono nastawienia orza błąd 776 cujnik poziomowania ksenonów , będe wdzięczny audi a4 b6 oryginalny ksenon ---------- Post dopisany at 01:39 ---------- Poprzedni post napisany at 01:10 ---------- dołączajac do wątku , posiadam kabel i polski vag te błedy mi pokazał jestem w tym temacie zielony , nie wiem co i jak jak ma ustawic lampy ksenon czy mam kodować , adoptować ? jest ktoś możę z krakowa bądz okoli kto zna sie na tym bardzo dobrze ? będe wdzieczny za pomoc
sowin90 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Przeprowadź ustawienie xenonów, jeżeli nie pomoże - czujnik lewy przód poziomu pojazdu G78 uszkodzony lub jego okablowanie. Oprogramowanie diagnostyczne VCDS Procedury diagnostyczne -> Poziomowanie reflektorów xenonowych
albercik216 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 dzieki za podpowiedz ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- jest ktoś kto robił regulacje ksenonów , bo opis mi nic nie mówi niby to proste a jednak mam polski vag 4.9 i jest tam troche inaczej ? prosze o pomoc
sowin90 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Ściągnij VAG COM w wersji 311.2 (jeżeli masz windows 7 i chiński kabelek) po czym zrób to wg instrukcji. Nie robiłem tego polskim vagiem.
albercik216 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 miałem vag com ale nie chodził mi własnie na windows 7 brak zgodności , mam inny i już wiem jak to zrobić tylko program do du... zablokowana opcja basic settings ,
Rekomendowane odpowiedzi