r.kuderawiec Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam mam problem z kierunkami kierunki w ogóle nie chodzą a awaryjne chodzą bezpiecznik ok Co to może być ? Pomóżcie
masterp84 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Jeśli świecą cały czas to masz do wymiany włącznik awaryjek, tam jest przerywacz kierunkowskazów
r.kuderawiec Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 kierunki w ogóle nie chodzą nawet nie mrugną a awaryjne chodzą normawlnie to chyba nie bd to?
masterp84 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Najlepiej byłoby zrobić podmianke włącznika awaryjek i byś wtedy wiedzaił czy szukać głębiej problemu, albo kupić używke na szrocie. ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- W awaryjnych masz przekaźnik, ktory odpowiada za kierunki http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/b5-afn-wymontowac-przerywacz-15959/
r.kuderawiec Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 tak w awaryjnych mam przekaznik z kierunkami zobacze moze uda mi sie to podmienic No ale coś czuje ze to nie bd to no ale róznie bywa Kurdee musze to zrobic bo bez tego to sie nie da latać po mieście ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- przełącznik kierunków? Nie to nie bd tego wina Bo postojowe na kierunku mi chodzi prawym i lewym
eu4yaon Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 na wlaczonym zapłonie też kierunki nie działają? czy tylko po odpaleniu auta?
r.kuderawiec Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 kierunki nie działaja ani na odpalonym silniku ani na wł zapłonie
Rekomendowane odpowiedzi