rafael26 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 witam mam Taki Problem mianowicie mam nowe hamulce na przodzie tarcze ate i klocki ceramic tez ate mianowicie wedlug mnie te hamulce nie hamuja za mocno jezdilem innym audikiem i tam byly brzytwa mam je juz okolo 5 tys km a wczoraj dostalem szoku bylem umyc Auto na myjni i jak wyjechalem z myjni hamulce brzytwa na lekki nacisk hamulca mocne hamulce ale nie potrwalo to dlugo 3 albo 4 razy hamowanie i znowu lipa nie ma takiego mocnego hamulca pomocy co to moze byc
grzegorzmen Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja na mojim zestawie zrobiłem 25 tys i dalej niema rewelacji , raz lepsze raz gorsze hamulce a czasem same zwalniacze a mam komplet Ferrodo przód i tył . Mam wrażenie że tył mi nie hamuje prawie wcale . Dotrze się jeszcze ? Nikt nie wie co mu może być .
rafael26 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 tak tylko jaz z myjki wyjechalem to byly jak brzytwa a po paru hamowaniach juz kicha komplet ate a szalu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi